The World Ends With You Final Remix – Game Trials aanbieding aangekondigd

The World Ends With You Final Remix – Game Trials aanbieding aangekondigd

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Nintendo Switch Online-abonnees in Japan. Van 18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 kunnen Nintendo Switch Online-leden in Japan gratis The World Ends With You Final Remix spelen.

Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, dus toegewijde spelers kunnen de volledige titel misschien voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt.

Andere regio’s?

Het is niet bekend of deze aanbieding ook naar westerse gebruikers zal gaan.

video
play-rounded-fill

About The World Ends With You Final Remix

De definitieve versie van een moderne RPG-klassieker

Voltooi de missie…of verwijder het gezicht. Dat is alles wat Neku weet nadat hij weer bij bewustzijn is gekomen midden op een druk kruispunt zonder zijn herinneringen. Nu moeten hij en zijn partner vechten om een ​​spel op leven of dood te overleven in dit verdraaide verhaal met meer wendingen dan het stedelijke doolhof van Tokio waarin ze vastzitten.

Deze definitieve versie van de RPG-klassieker van Square Enix brengt het duistere verhaal tot leven op het Nintendo Switch-systeem, samen met een extra hoofdstuk, exclusieve gevechten voor twee spelers en geweldige, nieuwe geremixte muziek. In de overvolle chaos van Tokio moeten spelers van de Reapers’ Game dagelijkse missies voltooien of volledig worden gewist. Neku is misschien niet enthousiast over het smeden van relaties, maar met zijn leven op het spel, zal hij moeten leren samenwerken met een partner – en snel: ze hebben maar zeven dagen. Maak je klaar met stat-verbeterende threads en verzamel mysterieuze spelden om paranormale gaven te ontketenen in de strijd.

Controleer realtime RPG-gevechten vol actie met aanraakbedieningen of Joy-Con™-controllers. Met nieuwe functies naast alle content van de Nintendo DS en mobiele versies, is de definitieve versie van deze moderne klassieker er eindelijk.