The World Ends With You: Final Remix komt 12 Oktober

The World Ends With You: Final Remix komt 12 Oktober

Een van de meest geprezen draagbare games van de laatste 10 jaar is het maken van zijn weg naar het Nintendo Switch-systeem met HD-graphics, verbeterde gameplay en exclusieve nieuwe content. The World Ends with You: Final Remix wordt gelanceerd voor Nintendo Switch op 12 oktober.

Nintendo heeft een nieuwe trailer voor de game uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over The World Ends With You: Final Remix

Voltooi de missie … of neem het recht om te wissen. Dat is alles wat Neku weet na het herwinnen van het bewustzijn midden in een druk kruispunt zonder zijn herinneringen. Nu moeten hij en zijn partner vechten om een leven-of-doodspel te overleven in dit verwrongen verhaal met meer wendingen dan het stedelijke labyrint van Tokio waarin ze gevangen zitten.

Deze definitieve versie van de RPG-klassieker van SQUARE ENIX brengt het duistere verhaal tot leven op het Nintendo Switch-systeem, samen met een nieuw scenario en een aantal nieuwe remixed-muziek.

Levendige thema’s van de Japanse jeugdcultuur, eten en mode zijn naadloos geïntegreerd in de gameplay en verhaallijn. Spelers kunnen deelnemen aan ritmische gevechten met behulp van Joy-Con-controllers of het touchscreen van de Nintendo Switch. In de co-op-modus voor twee spelers kunnen spelers vechten tegen Noise en het Reapers-spel samen uitdagen.

Voor meer informatie over The World Ends with You: Final Remix, bezoek https://www.nintendo.com/games/detail/the-world-ends-with-you-final-remix-switch