The World Ends With You: Final Remix – Nintendo Switch Online – Game Trials voor Noord Amerika

The World Ends With You: Final Remix – Nintendo Switch Online – Game Trials voor Noord Amerika

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Switch Online-abonnees in Noord-Amerika. Van 10 november 2021 – 16 november 2021 kunnen Nintendo Switch Online-leden in de VS The World Ends With You: Final Remix gratis spelen.

Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, dus toegewijde spelers kunnen de volledige titel misschien voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt.

About The World Ends With You: Final Remix

Vecht voor je lot

Race tegen de klok en voorkom rampen in The World Ends With You -Final Remix-, een actie-RPG voor Nintendo Switch!

Neku, een te coole tiener met een oog voor graffiti, komt er via een bericht op zijn telefoon achter dat hij binnen zeven dagen wordt gewist als hij een reeks verdraaide taken niet kan voltooien. Vergezeld door een mysterieus meisje genaamd Shiki, moet Neku het onbekende in reizen, de duistere waarheid achter zijn situatie ontdekken en een schimmige groep verslaan die bekend staat als de Reapers.

Plaats de vijand vast

Neku merkt dat hij bijna niet in staat is om met de echte wereld om te gaan, waardoor zijn buitengewone boodschappen veel moeilijker te volbrengen zijn. Met het gebruik van Pins is Neku echter verre van hulpeloos in zijn zoektocht om wissen te voorkomen. Pins spelen een belangrijke rol in zowel de kunst van het vechten als het onthullen van de geheime wereld om je heen, dus ontgrendel en verzamel er zoveel als je kunt om je overlevingskansen drastisch te vergroten.

Dood met stijl!

Draai over het scherm om naderende vijanden te ontwijken en activeer pinnen om krachtige offensieve en verdedigende vaardigheden te gebruiken. Dit unieke vechtsysteem onder de knie krijgen is één ding, maar er goed uitzien is een tweede! Modetrends voorblijven is van het grootste belang, omdat hoe je eruit ziet van invloed is op je prestaties in de strijd.

Een frisse ervaring

Oorspronkelijk uitgebracht voor Nintendo DS, kan deze geremasterde versie op Nintendo Switch nu op verschillende manieren worden gespeeld, van een mix van bewegings- en knopbediening in tv- en tafelmodus tot aanraakbedieningen in handheld-modus. Bovendien kun je samenwerken met een vriend en samen het kwaad verslaan met elk een enkele Joy-Con. Er is zelfs een geheel nieuw hoofdstuk, dat meer van Neku’s buitengewone verhaal ontrafelt