The World Ends with You team – Ideeën voor volgende editie

The World Ends with You team – Ideeën voor volgende editie

Neo: The Worlds Ends with You-producer Tomohiko Hirano sprak onlangs in een interview over de serie en de toekomst ervan.

Hoewel Neo: The World Ends With You geen verkooprecord heeft gebroken, zegt meneer Hirano dat het team ideeën heeft voor nog een deel, als dat ooit gebeurt. Hij zei dat er nog veel gebieden in de game zijn die nog niet volledig zijn gerealiseerd en als Square Enix ze toestaat, zouden ze ze graag in een toekomstig deel tot bloei brengen.

The World Ends with You  producer, Tomohiko Hirano

Frankly speaking, nothing has been decided in terms of a next installment. However, as a game based on an actual city, there are still many areas that we still haven’t been able to bring to life in the games, so a part of me wants to realize that in some way. If players convey their passion for the game to us, our company may decide to let us make a sequel!

Over Neo: The Worlds Ends with You

“Alleen de mogelijkheid van jou kan ons lot veranderen”

Eindelijk is er een langverwacht nieuw verhaal in de serie De wereld eindigt met jou!

Rindo komt tot het grimmige besef dat zijn leven op het spel staat wanneer hij wordt gedwongen om deel te nemen aan het zogenaamde ‘Reapers’ Game’.

Het is niet te voorspellen hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar het is aan jou om erachter te komen! Stel je paranormale gaven op de proef terwijl je het uitvecht in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

Het was maar een gewone dag in Shibuya – althans dat dacht Rindo, totdat hij in het bezit komt van een mysterieuze speld en verwikkeld raakt in het zogenaamde “Reapers’ Game”…

Ad