Them’s Fightin’ Herds – Komt herfst 2022

Them’s Fightin’ Herds – Komt herfst 2022

Na de publicatie van de ESRB-classificatie hebben uitgever Modus Games en ontwikkelaar Mane6 officieel aangekondigd dat Them’s Fightin’ Herds zal worden uitgebracht op Nintendo Switch en andere huidige platforms.

De console-releasedatum van de beroemde 2D-game voor dierengevechten is gepland voor herfst 2022. Daarnaast heeft het bedrijf een nieuwe seizoenspas voor de game onthuld, die vier nieuwe vechters, levels en cosmetica zal opleveren. De Season Pass zal beschikbaar zijn als zelfstandige aankoop voor de Switch-editie, of als onderdeel van een Deluxe Edition, die zowel digitaal als fysiek beschikbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Over Them’s Fightin’ Herds

Het gevaarlijkste vierbenige gevechtsspel wordt fysiek! Met een geheel nieuwe fysieke versie levert het geliefde 2D-vechtspel Them’s Fightin’ Herds non-stop hilarische chaos op thuisconsoles en pc. Deze weelderige strijder heeft een cast van personages bedacht door de beroemde tekenfilmproducent Lauren Faust, innovatieve vechtsystemen, aantrekkelijke levels en geweldige animaties. Leer de ins en outs van het spel door een episodische verhaalmodus vol harde eindbaasgevechten te spelen, en neem vervolgens je talenten online om te vechten tegen andere spelers van over de hele wereld met behulp van GGPO rollback-netcode!

Kenmerken

  • Gestroomlijnde gevechten: gevechtstechnieken met vier knoppen, een magisch systeem, een verbeterde superaanval en jongleren met verval om onbeperkte combinaties te vermijden.
  • Verhaalmodus — Een episodische reis met verkenning, gevechtsuitdagingen, minigames en eindbaasgevechten!
  • Lokale versus en online matchmaking — Met behulp van de sterke rollback-netcode van GGPO kun je lokaal of over de hele wereld vechten tegen tegenstanders.
  • Tutorial- en trainingsmodi – Leer de ins en outs van het spel met begeleide tutorials, oefen combinaties in de datarijke trainingsruimte, test je vaardigheden met geprefabriceerde combo-proeven, of ontwerp je eigen spel om met anderen te delen.
  • Herhaalsysteem — Neem je wedstrijden op en bekijk elk detail frame voor frame!
  • Pixellobby — Ontmoet andere gamers door een grafische lobby van bovenaf te verkennen. Pas je avatar aan met materialen die zijn verkregen uit de geheime zoutmijnen, een minigame voor het kruipen van kerkers waarin spelers het opnemen tegen golven van NPC-roofdieren… en elkaar!
  • Dynamisch muzieksysteem – Schommelende gevechtsmuziek past zich aan de personages aan, waardoor elk gevecht een strijd tussen kampioenen lijkt.