Them’s Fightin’ Herds – Launch trailer

Them’s Fightin’ Herds – Launch trailer

Om de lancering van Them’s Fightin’ Herds op Nintendo Switch te herdenken, is er een nieuwe trailer uitgebracht. Fans kunnen de vechtgame opnieuw zien.

video
play-rounded-fill

Over Them’s Fightin’ Herds

Een cast van charmante dieren is gemaakt voor de 2D-vechtgame Them’s Fightin’ Herds door de beroemde animatieregisseur Lauren Faust. Onder de charmante en pluizige buitenkant ligt een felle strijder op de loer!

Kenmerken

  • Het gevecht is gestroomlijnd met vier knoppen, een magisch systeem, een verbeterde superaanval en jongleren met verval om eindeloze combinaties te stoppen.
  • Verhaalmodus: een episodische reis met eindbaasgevechten, minigames, gevechtsmoeilijkheden en verkenning!
  • Met de robuuste rollback-netcode van GGPO kun je tegenstanders lokaal of online bevechten. Tutorial- en trainingsmodi – Leer de basis met combinatieproeven en begeleide tutorials, oefen combo’s in de datarijke trainingsruimte en bekijk herhalingen van je gevechten!
  • Pixellobby – Verken samen met andere online spelers een grafische lobby van bovenaf, ontgrendel accessoires en personaliseer je personage.
  • Dynamisch muzieksysteem – Rockin’ gevechtsmuziek verandert om bij de personages te passen, waardoor elke game de sensatie van een kampioenschapsconfrontatie wordt.

Op de Nintendo Switch is Them’s Fightin’ Herds zowel fysiek als digitaal beschikbaar.