Them’s Fightin’ Herds – releasdatum trailer

Them’s Fightin’ Herds – releasdatum trailer

De releasedatum van Them’s Fighting Herds, een vechtspel gemaakt door Modus Games en Mane6, staat nu vast. Er is gezegd dat de game op 18 oktober 2022 uitkomt voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Them’s Fightin’ Herds

Them’s Fightin’ Herds is een 2D-vechtspel met een cast van schattige dieren, ontworpen door Lauren Faust, een bekende tekenfilmproducent. Onder de schattige en knuffelige buitenkant zit een felle vechter.

Kenmerken

  • Gestroomlijnde gevechten: vechtmechanica met vier knoppen, een magisch systeem, een verbeterde superaanval en een jongleerverval die spelers ervan weerhoudt een oneindig aantal combo’s te doen.
  • Verhaalmodus: een episodisch avontuur met verkenning, gevechtsuitdagingen, minigames en eindbaasgevechten!
  • Lokale versus en online crossplay-matchmaking: gebruik de krachtige rollback-netcode van GGPO om mensen in uw regio of over de hele wereld te bestrijden.
  • Tutorial- en trainingsmodi: gebruik combo-proeven en begeleide tutorials om de kneepjes van het vak te leren, oefen combo’s in de datarijke trainingsruimte en bekijk herhalingen van je games!
  • Met Pixel Lobby kun je accessoires ontgrendelen, het uiterlijk van je avatar wijzigen en een lobby met andere online spelers verkennen vanuit een bovenaanzicht.
  • Dynamisch muzieksysteem: de rockende strijdmuziek verandert om bij elk personage te passen, waardoor elke wedstrijd aanvoelt als een confrontatie tussen kampioenen.

De Nintendo Switch kan zowel fysieke als digitale exemplaren van Them’s Fightin’ Herds verkopen. De Deluxe Edition wordt geleverd met de Season 1-pas, waarmee je toegang krijgt tot nog vier speelbare personages, vier nieuwe levels, vier exclusieve Pixel Lobby-accessoires en een nieuw palettepakket voor elk personage.