Them’s Fightin’ Herds: Stronghoof the Reindeer DLC Update

Them’s Fightin’ Herds: Stronghoof the Reindeer DLC Update

Samenvatting:

Them’s Fightin’ Herds heeft een nieuwe update uitgebracht, versie 5.0.0, die opwindende nieuwe content toevoegt voor fans van het spel. De update bevat een nieuw personage, Stronghoof the Reindeer, beschikbaar als DLC, nieuwe paletten, bugfixes en meer. Bovendien heeft de game een bloeiende competitieve gamingcommunity en zijn er verschillende bronnen beschikbaar voor degenen die mee willen doen. De update verhelpt ook verschillende problemen die in het spel aanwezig waren, waardoor het stabieler en leuker wordt voor spelers. Fans van vechtgames hebben veel om naar uit te kijken in 2023, met een aantal langverwachte games die binnenkort uitkomen.


Stronghoof the Reindeer DLC-update

In de wereld van vechtspellen valt Them’s Fightin’ Herds op door zijn unieke karakterontwerpen en diverse cast. De game heeft een nieuwe update gekregen, versie 5.0.0, die opwindende nieuwe content voor fans toevoegt. Het hoogtepunt van de update is de toevoeging van een nieuw personage, Stronghoof the Reindeer, beschikbaar als DLC. Deze update bevat ook nieuwe paletten, bugfixes en meer.

video
play-rounded-fill

Nieuw personage – Stronghoof the Reindeer

Stronghoof the Reindeer is de nieuwste toevoeging aan de selectie van Them’s Fightin’ Herds en brengt een frisse nieuwe gameplay-stijl in de game. Met zijn gewei en krachtige hoeven kan Stronghoof snel de afstand tussen zichzelf en zijn tegenstanders verkleinen, waardoor hij een formidabele tegenstander wordt in close combat.

Zijn verplaatsingsset bevat verschillende unieke vaardigheden, zoals zijn Antler Toss- en Hoof Stomp-aanvallen. Hij heeft ook een speciale aanval genaamd Reindeer Rush, waarmee hij snel over het scherm kan stormen en zijn tegenstander kan raken.

Over het algemeen maken Stronghoof’s unieke gameplaymechanismen en ontwerp hem een ​​must-try voor elke fan van Them’s Fightin’ Herds.

Paletten

Naast het nieuwe personage introduceert de update ook nieuwe paletten waarmee spelers hun favoriete personages kunnen aanpassen. Deze paletten bieden spelers een nieuwe manier om zichzelf uit te drukken en hun unieke stijl te laten zien tijdens het spelen van het spel.

Spelers kunnen deze paletten verkrijgen door bepaalde in-game uitdagingen te voltooien of door ze als DLC te kopen. Met een verscheidenheid aan nieuwe paletten om uit te kiezen, kunnen spelers hun personages nu laten opvallen tussen de rest.

Bugfixes

De update verhelpt ook verschillende bugs en problemen die in de game aanwezig waren. Deze verbeteringen helpen om het spel stabieler en leuker te maken voor spelers. Enkele van de behandelde problemen zijn:

  • Een bug gerepareerd waarbij het spel crashte bij het gebruik van bepaalde zetten
  • Verbeterde algehele spelstabiliteit
  • Diverse visuele bugs en glitches opgelost

Them’s Fightin’ Herds Competitive Gaming Community

Them’s Fightin’ Herds heeft een bloeiende competitieve gaming-community en met de toevoeging van Stronghoof zal de concurrentie zeker nog intenser worden. Voor degenen die betrokken willen raken bij de competitieve scene, zijn er verschillende bronnen beschikbaar.

Spelers kunnen lid worden van online communities en forums om in contact te komen met andere spelers en meer te weten te komen over aankomende toernooien. Er zijn ook verschillende Discord-servers gewijd aan Them’s Fightin’ Herds, waar spelers kunnen chatten, strategieën kunnen delen en tegenstanders kunnen vinden om tegen te spelen.

Vechtspellen in 2023

Vooruitkijkend naar de toekomst van vechtgames, belooft 2023 een spannend jaar te worden. Er staan ​​verschillende langverwachte games op de planning, waaronder Guilty Gear Strive, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown en King of Fighters XV.

Fans van vechtspellen hebben het komende jaar veel om naar uit te kijken, met nieuwe gameplay-mechanismen, personages en graphics die zeker indruk zullen maken.

Conclusie

Over het algemeen brengt de Them’s Fightin’ Herds versie 5.0.0-update opwindende nieuwe inhoud naar het spel. De toevoeging van Stronghoof the Reindeer, nieuwe paletten en bugfixes maken het spel leuker en boeiender voor spelers. Bovendien maken de bloeiende competitieve gamingcommunity en de aankomende vechtgames in 2023 dit een spannende tijd voor fans van het genre.

Veelgestelde vragen
  • Wat is Them’s Fightin’ Herds?
    • Them’s Fightin’ Herds is een 2D-vechtgame ontwikkeld door Mane6 Inc. met een diverse cast van unieke personages.
  • Wie is Stronghoof het rendier?
    • Stronghoof the Reindeer is een nieuw personage toegevoegd aan Them’s Fightin’ Herds in de update van versie 5.0.0. Hij voegt een nieuwe gameplay-stijl toe aan het spel en heeft verschillende unieke vaardigheden, zoals zijn Antler Toss- en Hoof Stomp-aanvallen.
  • Hoe kom ik aan de nieuwe paletten?
    • Spelers kunnen de nieuwe paletten verkrijgen door bepaalde in-game uitdagingen te voltooien of door ze als DLC te kopen.
  • Welke verbeteringen zijn aangebracht in de bugfixes?
    • De bugfixes in de update hebben verschillende problemen verholpen, waaronder crashes veroorzaakt door bepaalde bewegingen, visuele bugs en glitches. Over het algemeen helpen de verbeteringen om het spel stabieler en leuker te maken voor spelers.
  • Hoe kan ik betrokken raken bij de wedstrijdscène?
    • Spelers kunnen lid worden van online communities en forums om in contact te komen met andere spelers en meer te weten te komen over aankomende toernooien. Er zijn ook verschillende Discord-servers gewijd aan Them’s Fightin’ Herds, waar spelers kunnen chatten, strategieën kunnen delen en tegenstanders kunnen vinden om tegen te spelen.
  • Wat zijn enkele van de aankomende vechtspellen in 2023?
    • Enkele van de langverwachte vechtgames die in 2023 uitkomen, zijn Guilty Gear Strive, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown en King of Fighters XV.