Thief Of Thieves: Season One is aangekondigd

Thief Of Thieves: Season One is aangekondigd

Rival Games en Skybound hebben Thief of Thieves: Season One voor Nintendo Switch aangekondigd.

Thief Of Thieves: Season One is gebaseerd op de bekroonde stripreeks Thief of Thieves, die op 12 november wordt gelanceerd voor USD 19,99.

video

Over Thief Of Thieves: Season One

Rival Games, de veelgeprezen ontwikkelaar achter Alien: Blackout, en multiplatform entertainmentbedrijf Skybound Entertainment zijn verheugd aan te kondigen dat Thief of Thieves: Season One op 12 november in de eShop voor Nintendo Switch komt voor $ 19,99 / £ 17,99 / € 19,99.

Thief of Thieves: Season One laat gebruikers als inbreker Celia spelen met stealth, social engineering en hulp van je team om een ​​aantal spraakmakende overvallen over de hele wereld te creëren. Oorspronkelijk verdeeld in vier delen en afzonderlijk uitgebracht op Steam en Xbox One, zal de volledige bloemlezing beschikbaar zijn bij de lancering.

Strips oorsprong

Thief of Thieves: Season One is gebaseerd op de prijswinnende stripboekenreeks van Robert Kirkman, en vertelt het verhaal van Celia, de beschermeling van meesterdief Conrad ‘Redmond’ Paulson, terwijl ze zich bij een nieuw team van criminelen voegt en van leerling naar meester opschiet.

Voor elke overval die je met je team moet plannen, je een weg naar binnen moet sluipen, moet reageren op obstakels die je tegenkomt en ontsnapt met stealth en sluwheid – geweld is tenslotte wat dieven van misdadigers scheidt. Leer uw team kennen en kies uw aanpak op het veld. Maar wees voorzichtig: de keuzes die je maakt, vormen het verhaal en kunnen drastische gevolgen hebben.

Thief of Thieves: Season One is ontwikkeld door de Finse onafhankelijke studio Rival Games in samenwerking met Skybound Entertainment. Het verhaal gaat over tussen komische frames en gameplay, terwijl Celia zich een weg baant door scènes variërend van cocktailparty’s tot bouwwerven met behulp van haar vaardigheden in social engineering en stealth.

De unieke visuele stijl van 2D-handgetekende strips en 3D-omgevingen combineren in één naadloos vloeiende verhaalervaring. Shawn Martinbrough, de kunstenaar achter de strip Thief of Thieves: Season One, gaf concepten achter veel van de nieuwe levende ademende karakters tot leven gebracht door stemacteurs zoals Fryda Wolff (Mass Effect: Andromeda), Stephen Stanton (Rogue One), Emily O’Brien (Death Stranding), Cissy Jones (Firewatch, The Walking Dead: Seizoen 1), Fred Tatasciore (Kung-Fu Panda 2) en Elias Toufexis (Deus Ex: Human Revolution).

“Het was een compleet nieuwe ervaring met het werken aan een reeds gevestigd IP-adres, maar de creatieve vrijheid die Skybound ons gaf, stelde ons in staat om iets gloednieuws en opwindends te creëren voor Thief of Thieves,” zei Jukka Laakso, CEO van Rival Games. “We zijn verheugd om deze herhaling van het verhaal van Celia te introduceren aan oude en nieuwe fans.”

Ad