This War Of Mine: Complete Edition – Fysieke release in Europa

This War Of Mine: Complete Edition – Fysieke release in Europa

Europese fans van overlevingssimulator Deze War of Mine staat voor een traktatie. Volgens Amazon krijgt deze ‘War of Mine: Complete Edition’ een fysieke release in heel Europa.

video

Fysieke release

‘This War of Mine’, een anti-oorlogs overlevingsspel dat inzicht geeft in de zware last die overlevenden moeten dragen in tijden van oorlog, is sinds de lancering in 2014 voortdurend uitgebreid met nieuwe verhalen, scenario’s, nieuwe burgers en andere locaties .

Dankzij de enorme steun van de gemeenschap konden we het spel verruimen met de verhaalgestuurde DLC, “Father’s Promise”. Om één belangrijk element aan te pakken dat in de gameplay ontbrak, hebben we kinderen als speelbare burgers opgenomen in een andere DLC, “The Little Degenen. “Afronding van de downloadbare inhoud beschikbaar voor de al uitgebreide game, de” War Child “DLC is toegevoegd die tot op de dag van vandaag blijft fondsen werven voor de Britse liefdadigheidsinstelling met dezelfde naam die hun inspanningen richt op het helpen van kinderen wonen in oorlogsgebieden.

Op 27 november van dit jaar zal alle bovenstaande DLC beschikbaar zijn in “Deze complete oorlogseditie”, exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch-console.

Ad