THQ Nordic – Saints Row The Third komt

THQ Nordic – Saints Row The Third komt

THQ Nordic heeft aangekondigd dat ze Saints Row the Third brengen naar de Nintendo Switch. De game wordt geporteerd door de ontwikkelaar Deep Silver Fish Lab.

Over Saints Row The Third

Jaren nadat Stilwater voor zichzelf werd gebruikt, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van street gang tot huismerk, met Saints-sneakers, Saints energy drinks en Johnny Gat-bobble head-poppen allemaal verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt.

De heiligen zijn koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft de heiligen in de gaten gehouden en eist hulde. Weigeren om te knielen voor het Syndicaat, neem je het gevecht mee naar Steelport, een ooit trotse metropool gereduceerd tot een worstelende stad van zonde onder syndicaatscontrole.

Neem een ​​tank parachutespringen, bel een op satellieten gerichte luchtaanval op een Mexicaanse worstelende bende, en verdedig jezelf tegen een hoog opgeleide strijdmacht die alleen een seksspeeltje gebruikt in de meest vreemde gameplay-scenario’s ooit gezien, en een stadse oorlog aansteekt dat zal Steelport in brand steken. Maak hem vast.

video
play-rounded-fill

Een release datum voor de Nintendo Switch-versie moet nog worden aangekondigd door het bedrijf.

Ad