THQ Nordic – UItgever voor Star Wars Racer + Commando Combo en Jedi Knight Collection

THQ Nordic – UItgever voor Star Wars Racer + Commando Combo en Jedi Knight Collection

Gematsu is gemeld dat THQ Nordic een fysieke editie van Star Wars Racer en Star Wars Commando Combo + Star Wars Jedi Knight Collection op Nintendo Switch zal publiceren.

Alle vier de games zijn momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Ondanks dat deze een korte fysieke run zien van Limited Run Games, lijkt het erop dat THQ Nordic een volledige fysieke release wil voor deze op zowel Switch als PlayStation 4.

Over THQ Nordic

THQ Nordic, opgericht in 2011, is een wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van videogames. Gevestigd in Wenen (Oostenrijk), en met dochterondernemingen over de hele wereld, omvatten THQ Nordic-merken Darksiders, MX vs. ATV, Destroy All Humans, Wreckfest, Titan Quest, Biomutant, Gothic, ELEX, Kingdoms of Amalur en nog veel meer.

THQ Nordic is bedoeld als kernaanpak om veel meer te doen dan het ‘bezitten’ van een zeer competitieve portfolio van IP’s. Het draait erom ze te koesteren en ze op één lijn te brengen met de allerbeste ontwikkelingsbronnen om ze uit te breiden met het ervaringsniveau dat gemeenschappen en gevestigde fanbases verwachten en verdienen.