Thronebreaker: The Witcher Tales op komst?

Thronebreaker: The Witcher Tales op komst?

Thronebreaker: The Witcher Tales lijkt op weg te zijn naar Nintendo Switch. GRAC, het Zuid-Koreaanse classificatiebureau voor videogames, heeft een CSV-bestand met games uitgebracht die in november 2019 zijn beoordeeld.

Een onaangekondigde Nintendo Switch-versie voor Thronebreaker: The Witcher Tales werd vermeld in het CSV-bestand en de game wordt uitgegeven door Bandai Namco Entertainment.

video
play-rounded-fill

Let op: geen Switch footage

Over Thronebreaker: The Witcher Tales

Thronebreaker is een rollenspel voor één speler dat zich afspeelt in de wereld van The Witcher, dat door verhalen gedreven verkenning combineert met unieke puzzels en kaartslagmechanieken.

De game is gemaakt door de ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor enkele van de meest iconische momenten in The Witcher 3: Wild Hunt en vertelt een echt koninklijk verhaal over Meve, een oorlogsveteraan en koningin van twee Northern Realms – Lyria en Rivia. Geconfronteerd met een op handen zijnde Nilfgaardiaanse invasie, wordt Meve opnieuw gedwongen het oorlogspad op te gaan en op een donkere reis van vernietiging en wraak te gaan.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • EEN ALLE NIEUW EPISCH VERHAAL
  • Ervaar een geheel nieuw 30-uurs Witcher-wereldverhaal met 20 mogelijke wereld-eindstaten.
  • Beleef een groots avontuur vol tot nadenken stemmende speurtochten.
  • Beïnvloed de toestand van de wereld om je heen door moeilijke keuzes te maken en de gevolgen ervan onder ogen te zien.
  • Ontmoet een cast van rijke, multidimensionale personages – sommigen van hen zullen je vergezellen op je zoektocht, anderen die je op het slagveld zult tegenkomen.