Thymesia – Launch trailer

Thymesia – Launch trailer

Een nieuwe trailer voor Thymesia is verzonden door Team17 en OverBorder Studio. Het kwam onlangs uit op Nintendo Switch als de nieuwste cloudgame voor de console. Ja wolk …

Tja op je vijanden, gebruik ziektes in je voordeel en kijk door je eigen herinneringen om de waarheid te vinden.

video
play-rounded-fill

Over Thymesia

Het eens zo grote koninkrijk Hermes bevindt zich nu in een tijd van rampspoed.

Alchemie werd populair omdat mensen dachten dat het alle problemen in het koninkrijk kon oplossen. Ze lieten het in hun huizen en gebruikten het om naar eigen goeddunken te verbeteren en te genezen. Toen de prijs van alchemie te hoog werd, probeerden mensen mensen ervan te weerhouden het te gebruiken, maar ze faalden allemaal vreselijk. Dit had verschrikkelijke gevolgen in het hele rijk. Binnen een paar dagen viel het koninkrijk in chaos. Geïnfecteerde monsters zwierven door de met bloed doordrenkte straten en er was geen hoop meer op genezing.

Corvus is de laatste hoop voor het koninkrijk en het leven van Hermes ligt in zijn gevederde handen. De waarheid ligt diep begraven in de herinneringen die Corvus over de harde wereld heeft achtergelaten. Alleen door deze verloren herinneringen te verzamelen, kan het koninkrijk worden gered, maar elke keer dat hij teruggaat om te proberen de waarheid te achterhalen, vindt hij alleen maar meer geheimen.

Kenmerken

Gebruik de pest in je voordeel door pestwapens te nemen van gemene bazen en taaie vijanden en ze als dodelijke wapens te gebruiken. De enige manier om de verschrikkingen te overleven die op de loer liggen in de schaduw van het eens zo bloeiende koninkrijk, is door vijanden te geven wat ze verdienen.

  • Omarm de raaf: tijdens gevechten kun je in de vorm van een raaf veranderen, met veren als dolken gooien om de aanvallen van je vijanden te stoppen en ze net zo snel doden als een roofvogel.
  • Vecht om te krijgen: upgrade en verander de basisbewegingen en plaagwapens van Corvus om je eigen speelstijl te creëren en bereid je op je eigen manier voor op de uitdagingen die voor je liggen.
  • Meedogenloze vijanden: de pest heeft de vijanden veranderd in monsters die verwrongen en zeer vijandig zijn. Ze zullen je vaardigheden bij elke beurt testen.
  • In Shattered Memories probeer je Corvus’ verleden samen te vatten door terug te gaan naar zijn herinneringen en de waarheid te vinden die daar verborgen ligt.
Ad