Time Loader – 30 minuten aan gameplay

Time Loader – 30 minuten aan gameplay

Time Loader is uitgebracht op de Nintendo Switch en we hebben een half uur aan video dankzij Nindie Spotlight.

video
play-rounded-fill

Over Time Loader

De toekomst veranderen — Reis terug naar 1995, een periode waarin computers vierkante schermen en onhandige toetsenborden hadden, om je missie te voltooien om de toekomst te veranderen en je schepper te redden van een levensveranderend ongeluk. Sinds een doe-het-zelf RC-voertuigrobot moet je keuzes maken die een aanzienlijke impact zullen hebben op de toekomst; knoei dus verstandig met de tijdlijn, want je zult verschillende resultaten zien op basis van wat je aanpast.

Van wifi tot bekabeld, het is meer dan alleen een ouderwetse stijl. Verken het ouderlijk huis van je eigenaar, de locatie van het evenement, in een omgeving vol met oude technologie en meubels. Terwijl je door dit labyrint uit de jaren 90 navigeert, moet je jezelf verbeteren om de obstakels op je weg te overwinnen door harpoenen, boosters en schroevendraaiers te bouwen van handgemaakte goederen! Om verder te gaan, los je eenvoudige, op fysica gebaseerde puzzels op terwijl je de objecten bijhoudt die je onderweg verandert.

Time Loader is beschikbaar als eShop-download voor de Nintendo Switch. Het ondersteunt de volgende talen: Engels, Japans, Brits Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees.