Tin Hearts – Fysieke release bevestigd

Tin Hearts – Fysieke release bevestigd

Er is bevestigd dat zowel Wired Productions als Rogue Sun een fysiek exemplaar van Tin Hearts voor de Nintendo Switch zullen uitbrengen.

Om op dit moment een voorbestelling te plaatsen, gebruikt u deze link naar de Wired Productions Store. Elke eenheid wordt geleverd met een cartridge met de game, een digitale download van de EP en enkele fantasierijke stickers.

video
play-rounded-fill

Over Tin Hearts

Er schuilt altijd een buitengewoon verhaal in de schaduw van een geweldige creatie. Tin Hearts is een boeiend puzzelavontuurspel dat een aangrijpend verhaal over liefde en compromissen verpakt rond een uitdagende reeks puzzels. Het team dat je Fable heeft gegeven, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze game.

Gebruik verschillende creatieve en ingenieuze constructies om een ​​troep ondeugende tinnen soldaatjes door een wereld vol magisch speelgoed te leiden. Je kunt deze constructies gebruiken om de soldaten naar hun bestemming te laten stuiteren, vuren of glijden. Terwijl je je een weg baant door meer dan 40 niveaus van raadsels die de tijd ombuigen, soldaten omleiden, nieuwe paden voor je speelgoed smeedt en steeds complexere puzzels oplost, zul je het hartverwarmende en tot nadenken stemmende verhaal van Albert J. Butterworth, een briljante uitvinder die leefde tijdens het Victoriaanse tijdperk.

BEGIN OP EEN SPOOR VAN PUZZELS

Help de krijgers te komen waar ze heen moeten door speelgoedgeweren te manoeuvreren om het pad vrij te maken, naar nieuwe hoogten te stuiteren op trampoline-trommels en ballonopblaasapparatuur te manipuleren.

LEG DE FEITEN VAN HET VERHAAL UIT

Leer een verhaal dat eeuwen en dimensies overspant, een verhaal dat doordrenkt is van diepe emoties en dat vakkundig is verweven in de structuur van dit universum vol puzzels. Overal zijn hints verborgen; als je ze nastreeft, word je beloond met een ontroerend verhaal dat vakkundig wordt verteld en geanimeerd in de loop van drie bedrijven.

ONTDEK EEN MAGISCHE WERELD OM TE ONTDEKKEN

Je voelt je alsof je een kind in een speelgoedwinkel bent terwijl je jezelf onderdompelt in een Victoriaanse kosmos uit een alternatieve tijdlijn die lieflijk en vol nostalgische warmte en charme is.

Zet je creatieve vaardigheden in.

Ontgrendel de mogelijkheden om verschillende dingen in de omgeving te besturen, zoals speelgoedtreinen, trommels, houten blokken en meer. Terwijl je paden ontwerpt naar de uitgang die je moedige tinnen krijgers kunnen volgen en geleidelijk de mysteries van hun geschiedenis onthult, kun je dingen op unieke manieren met elkaar verbinden zodat ze kunnen worden gevolgd.

MANIPULEER DE TIJD

U kunt de resultaten van uw acties wijzigen door de tijd te pauzeren, vooruit te spoelen of terug te spoelen, waardoor u meer uitdagende problemen kunt oplossen.

HOORT DE OPMERKELIJKE SOUNDTRACK EN GENIET ERVAN.

Geniet van de ontroerende partituur, die is gecomponeerd door de bekroonde componist Matthew Chastney, wiens eerdere werk de muziek omvatte voor de trailers van de films “JOKER”, “Chernobyl” en “Bridgerton”. Neem de tijd om de leuke puzzels door te nemen en vergeet daarbij niet naar de partituur te luisteren.

VAN DE ONTWIKKELAARS VAN FABLE

Tin Hearts is tot leven gebracht door voormalige leden van het buitengewoon creatieve ontwikkelingsteam van Lionhead Studios, dat verantwoordelijk was voor de creatie van de Fable-serie, die veel lovende kritieken kreeg.

De releasedatum voor Tin Hearts voor Nintendo Switch is vastgesteld op 20 april 2023.

Ad