Tin Hearts komt April 2023

Tin Hearts komt April 2023

Tin Hearts, een meeslepend puzzelspel ontwikkeld door Rogue Sun en uitgegeven door Wired Productions, heeft een definitieve releasedatum gekregen.

De datum van 20 april 2023 is door beide partijen overeengekomen.

Tin Hearts zou aanvankelijk die winter van 2021 uitkomen, nadat het in maart 2021 werd onthuld. Daarna werd ongeveer een maand geleden aangekondigd dat de game nu in 2023 zal plaatsvinden. We hebben nu een vaste datum voor het evenement.

video
play-rounded-fill

About Tin Hearts

Achter elke ingenieuze creatie wacht een fantastisch verhaal om ontdekt te worden. Tin Hearts is een boeiend puzzelavontuurspel dat een aangrijpend verhaal over liefde en compromissen verpakt rond een uitdagende reeks puzzels. Het team dat je Fable heeft gegeven, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze game.

Gebruik verschillende creatieve en ingenieuze constructies om een ​​troep ondeugende tinnen soldaatjes door een wereld vol magisch speelgoed te leiden. Je kunt deze constructies gebruiken om de soldaten naar hun bestemming te laten stuiteren, vuren of glijden. Terwijl je je een weg baant door meer dan 40 niveaus van raadsels die de tijd ombuigen, soldaten omleiden, nieuwe wegen voor je speelgoed smeedt en steeds complexere puzzels oplost, zul je het oprechte en tot nadenken stemmende verhaal van Albert J. Butterworth, een briljante uitvinder die leefde tijdens het Victoriaanse tijdperk.

Help de krijgers te komen waar ze heen moeten door speelgoedgeweren te manoeuvreren om het pad vrij te maken, naar nieuwe hoogten te stuiteren op trampoline-trommels en ballonopblaasapparatuur te manipuleren.

Leer een verhaal dat eeuwen en dimensies overspant, een verhaal dat doordrenkt is van diepe emoties en dat vakkundig is verweven in de structuur van dit universum vol puzzels. Overal zijn hints verborgen; als je ze nastreeft, word je beloond met een ontroerend verhaal dat vakkundig wordt verteld en geanimeerd in de loop van drie bedrijven.

Je voelt je alsof je een kind in een speelgoedwinkel bent terwijl je jezelf onderdompelt in een Victoriaanse kosmos uit een alternatieve tijdlijn die lieflijk en vol nostalgische warmte en charme is.

Ontgrendel vaardigheden om items in de omgeving te manipuleren, zoals speelgoedtreinen, houten blokken, drums en andere muziekinstrumenten. Terwijl je paden ontwerpt naar de uitgang die je moedige tinnen krijgers kunnen volgen en geleidelijk de mysteries van hun geschiedenis onthult, kun je dingen op unieke manieren met elkaar verbinden zodat ze kunnen worden gevolgd.

U kunt de resultaten van uw acties wijzigen door de tijd te pauzeren, vooruit te spoelen of terug te spoelen, waardoor u meer uitdagende problemen kunt oplossen.

Geniet van de ontroerende partituur, die is gecomponeerd door de bekroonde componist Matthew Chastney, wiens eerdere werk de muziek omvatte voor de trailers van de films “JOKER”, “Chernobyl” en “Bridgerton”. Neem de tijd om de leuke puzzels door te nemen en vergeet daarbij niet naar de partituur te luisteren.

Tin Hearts is tot leven gebracht door voormalige leden van het buitengewoon creatieve ontwikkelingsteam van Lionhead Studios, dat verantwoordelijk was voor de creatie van de Fable-serie, die veel lovende kritieken kreeg.