Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh – Onthullingstrailer

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh – Onthullingstrailer

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh zal naar verluidt nog dit jaar worden uitgebracht, volgens een aankondiging van Microids, die ook de release van een nieuwe teaser omvatte die een aantal opwindende nieuwe gameplay laat zien.

video
play-rounded-fill

Pendulo Studios, een Spaans bedrijf, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het spel, dat Kuifje-fans hopelijk een spannend nieuw avontuur zal bieden. Kuifje Verslaggever: Sigaren van de Farao heeft nog geen definitieve publicatiedatum, maar zodra we hier meer informatie over ontvangen, laten we het jullie weten. Dit is alles wat je moet weten, samen met de teaser die de meest recente avonturen van Kuifje laat zien.

Over Kuifje Reporter: Cigars of the Pharaoh – Reveal trailer

TOEWIJDING VOOR DE COMIC BOOK-SERIE

De game dompelt je onder in het hart van het mystieke Egypte en andere locaties van eindeloze schoonheid, en bevat alle elementen van de Kuifje-wereld. Het heeft ook een verhaal vol wendingen en maakt deel uit van het grote creatieve erfgoed dat Hergé achterliet. Het vierde album in de serie, “Cigars of the Pharaoh”, werd voor het eerst uitgebracht in december 1932 als voorpublicatie in de jeugdbijlage “Le Petit – Vingtième.”

VEEL AVONTUREN OM TE LEVEN

Volg Kuifje in een reeks puzzels boordevol actie terwijl hij probeert een zaak van wereldwijde drugshandel op te lossen door de Oriënt te verkennen, evenals een oude tempel, de diepten van een groen bos, een woestijn en andere mooie maar lastige instellingen.

VEEL VERSCHILLENDE GAMEPLAYS OM TE MAKEN

Een originele en vooruitstrevende gameplay die alle essentiële aspecten van onderzoeks- en avontuurlijke videogames samenbrengt. Een spel dat je in de rol van verslaggever plaatst en je de opdracht geeft om aanwijzingen te vinden, moeilijke omgevingen binnen te sluipen en puzzels op te lossen met behulp van onderzoeksgesprekken die rijkelijk worden verbeterd met prachtige visuele sequenties.

Ad