TINY METAL Full Metal Rumble System Trailer

TINY METAL Full Metal Rumble System Trailer

Area35 heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor TINY METAL: Full Metal Rumble, dat binnenkort op Nintendo Switch wordt gelanceerd.

video

De nieuwe trailer toont het systeem en de gameplay-mechanica van het spel.

Over TINY METAL Full Metal Rumble System

Welkom terug in de wereld van TINY METAL, Commander!

TINY METAL: FULL METAL RUMBLE plaatst je in de laarzen van drie unieke commandanten die geboeid zijn door het lot, elk met hun eigen squadrons om hun missie om een ​​einde te maken aan een nieuwe mysterieuze, toenemende dreiging te bevechten en te versterken.

Blaas door een opwindende nieuwe KLEINE METAAL-verhalencampagne en breng verwoestende vernietiging van de tegengestelde kwade krachten over open velden, bergketens, ijzige toendra’s en door de lucht.

Gebruik de turn-based strategie-mechanica om je vijand te slim af te zijn, belangrijke hulpbronnen zoals fabrieken vast te leggen en vast te houden en je squadron strategisch te plaatsen om FOCUS FIRE-aanvallen met hoge schade te leveren om het tij van elke strijd te helpen keren.

Elke commandant heeft een speciale vaardigheid die kan worden geactiveerd om je squadron extra stat-boosts te geven, van een groter bereik, verdediging en meer als het gevecht wordt verhit.

Het is tijd om je in te schakelen en naar buiten te gaan.

  • Vecht over een verhaal van een enkele speler-campagne met een verbazingwekkende soundtrack van Tomoki Miyoshi en volledig stemacteerde personages die het epische verhaal tot leven brengen.
  • Kies tussen de Japanse en Engelse stem om van de ervaring te genieten zoals jij dat wilt
  • Beheers meer dan 23 unieke eenheden en pas je strategie aan op het slagveld.
  • Reis vrij rond op de wereldkaart op land of in de lucht en ontdek geheime unlockables om je kaart- en muziekbibliotheken uit te breiden.
  • Neem nieuwe en intense scenario’s op in een breed scala aan kaarten in de SKIRMISH MODE.
  • Doe het gevecht online en test je strategieën en team tegen je vrienden en de rest van de wereld.
  • Verken de METALPEDIA om je strategieën naar het volgende niveau te brengen en het maximale uit elke eenheid en gevechtsituatie te halen.

We zien jullie allemaal op het slagveld!