To the Stars aangekondigd

To the Stars aangekondigd

To the Stars, een tactische roguelike deckbuilder, komt naar de Nintendo Switch, volgens Blowfish Studios en Stellar Cartography. De release staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023.

Wat moet een in ongenade gevallen kapitein van een beroemde schatzoekende brigade doen als ze er niet in slagen naam te maken? Open natuurlijk een tourservice voor het hele universum! Surf op een procedureel gegenereerde zee van sterren en vind een bemanning van… interessante maar bekwame aliens. Gebruik hun verschillende vaardigheden om reizen goed te plannen en, belangrijker nog, om ervoor te zorgen dat uw gasten een goede tijd hebben op uw ruimteschip.

video
play-rounded-fill

Over To the Stars

Er zijn veel gevaren in de melkweg, dus wees voorzichtig als je reist en pas op voor territoriale tirannen en andere reisbureaus. Bereid een kaartspel voor met de beste aliens, wapens, bonussen, vaardigheden en schepen, zodat je mensen veilig door de laatste grens kunt brengen. Bereid je voor op realtime strategiegevechten en gebruik Neela de Grote, de beste piloot in de melkweg, Zelbob, de stiekemste smokkelaar in de sector, en andere kleurrijke personages om galactische bedreigingen in stijl uit te schakelen.

Er zijn veel willekeurige situaties die het snelle denken van een echte oplichter, de deskundige begeleiding van een kapitein of gewoon de rauwe PEW PEW SMASH-kracht van een doorgewinterde hemelse barbaar vereisen, afhankelijk van wat het meest logisch is destijds. Zorg voor een gevarieerde bemanning om ervoor te zorgen dat passagiers veilig zijn en om het bedrijf sterk te houden.

Ido Yehieli, de oprichter van Stellar Cartography, zei over het aanstaande project, “To the Stars”, “Het is een leuke mix van kaartspellen en tactische avonturen die je van planeet naar planeet brengen.” “Gidsen zullen vreemde nieuwe werelden vinden, schattige buitenaardse wezens ontmoeten en spannende gevechten voeren terwijl ze een groep vertrouwende, aardige toeristen meenemen op de beste ruimtereis van hun leven!”