Toby Fox deelt voortgangsupdates voor Deltarune

Toby Fox deelt voortgangsupdates voor Deltarune

Vorig jaar begon Toby Fox te werken aan Deltarune – de opvolger van zijn enorm productieve spel Undertale. De indie-ontwikkelaar heeft eindelijk enkele nieuwe updates laten vallen!

Toby tweette verschillende nieuwe teasers over wat er na Deltarune hoofdstuk 1 zou komen.

Nieuwe Details

Ten eerste gaf hij een broodnodige voortgangsupdate over hoe het spel ging. Over het algemeen merkte Toby op dat het werk aan de game tot nu toe goed ging en dat het ontwerp in lijn was met zijn visie. Hij sloot het af door te beloven dat hij hard werkte om meer van Deltarune zo snel mogelijk in handen van mensen te krijgen.

Daarna gaf Toby een voorproefje van enkele nieuwe troeven voor toekomstige hoofdstukken van Deltarune. Om te beginnen presenteerde hij een nieuwe ‘City’ locatie in de game, samen met de (vermoedelijke) achtergrondmuziek.

Bovendien plaagde Toby dat het hertenmeisje Noelle een grotere rol zou spelen in de fantasiewereld van het spel – door te pronken met een sprite van het dragen van een magisch gewaad, samen met een ander nieuw muzieknummer.

Het is geweldig om Toby zo opgewonden over het project te zien. Hoewel we natuurlijk meer informatie hadden gewild, zijn we nog steeds een hype!

Ad