Toekomst van Team Cherry’s fysieke versie Hollow Knight

Toekomst van Team Cherry’s fysieke versie Hollow Knight

Team Cherry en Skybound Games hebben onlangs aangekondigd dat ze niet langer een fysieke versie van Hollow Knight voor Nintendo Switch uitbrengen. … voeg hier boos-kijkende mij toe.

Redenen en meer

Maar we hebben een update ontvangen van Team Cherry. In de update legde de studio uit dat het maken van een fysieke versie van het spel, zelfs met de hulp van Skybound, te veel werk voor het team van 3 mensen bleek te zijn.

Ondanks de tegenslag belooft Team Cherry te kijken naar “andere manieren” om de fysieke versie vrij te geven, hoewel het waarschijnlijk in kleinere hoeveelheden zal zijn.

video

Limited, Super Rare of Fangamer?

Misschien zouden ze in plaats daarvan kunnen werken met Limited Run Games, Super Rare Games of Fangamer? Deze bedrijven brengen des te meer durf het zeggen cult-klassiekers van games fysiek naar gamers over de hele wereld en doen verdorie geweldig werk doen. (We kunnen dit zeggen omdat we fysieke examplaren hebben van Oceanhorn, Undertale en Worms WMD).

We weten dat Team Cherry en Fangamer een actieve relatie hebben als het gaat om merchandise … dus wie weet. Ik zou een Hollow Knight-bundel kopen, inclusief spelden, hoodie enz. als dat er ooit van komt in een oogwenk kopen … ik bedoel maar.

Ad