Togges – Launch trailer

Togges – Launch trailer

We hebben nu een lanceringstrailer voor Togges en we kunnen Thunderful en Regular Studio bedanken voor het delen ervan. Het sandbox-avontuur, dat is gebaseerd op de gameplay van traditionele collect-a-thon 3D-platformgames, is nog maar net beschikbaar voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Togges

Duik voorover in het levendige universum dat Togges is. Deze unieke ervaring in de sandbox bevat elementen die zowel volkomen uniek als volkomen conventioneel zijn.

Een grenzeloze muur strekt zich uit over de diepten van de melkweg en beschermt het bekende universum tegen de gevaren die erachter liggen. Deze muur bevindt zich onder de hele kosmos. Wanneer de constellaties zijn gevormd, zijn de leiders van elk domein verantwoordelijk voor het handhaven van het evenwicht, en het is de verantwoordelijkheid van de Koning om al het bestaan ​​te beschermen. Het volgende verhaalt over het verleden van Togges.

Verken deze prachtig gemaakte werelden in je eigen tempo en dompel jezelf volledig onder in de onvoorstelbare omgevingen met adembenemende landschappen. Kom meer te weten over een futuristische metropool in de Savannah, een hele wereld gemaakt van worteltaart, en ga op in hilarische verhalen terwijl je nieuwe vrienden ontmoet over het hele universum.

Vind oplossingen voor puzzels en ga creatief op verkenning in elke omgeving terwijl je door het spel gaat. Vind een verscheidenheid aan items die verborgen zijn in de zorgvuldig gebouwde levels, waar elk hoekje en gaatje een nieuw en opwindend geheim verbergt dat je kunt ontdekken. Vol spanning.

Overwin obstakels door verschillende Togge-kleuren te gebruiken en de vaardigheden die ze in combinatie bieden. Ontdek nieuwe manieren om te spelen door onverwachte ontdekkingen te doen in een rijke sandbox-ervaring. Met dit soort games kunnen spelers hun nieuwsgierige geest vrijelijk op hun eigen tempo laten verkennen, zodat spelers nieuwe manieren van spelen kunnen ontdekken.

Togges is een spel dat met passie is gemaakt door liefhebbers van 3D-platformgames, speciaal voor die liefhebbers. Dit prachtige eerbetoon aan de innovatieve games uit het gouden tijdperk van 3D-platforming is een eigentijdse kijk op de klassiekers van het genre en is een moderne kijk op de klassiekers van het genre.

Kenmerken

  • Red de melkweg van de draden van de leegte door deze schattige blokken genaamd Togges door het hele universum te verplaatsen en te stapelen.
  • Een niet-lineaire klassieke 3D-platformgame Collect-A-Thon
  • Er zijn 7 enorme niveaus en bijna 30 bonusniveaus
  • Veel nadruk op verkenning, met “Eureka!” momenten van ontdekking
  • Een breed scala aan aardige mensen en grappige verhalen
  • Werelden die in de loop van de tijd veranderen en groeien en die vol zitten met interessante manieren om te spelen.
  • Rijke sandbox-ervaring met tientallen uren aan content
  • Geweldige gameplay en interessante werelden!