Tokyo Game Show – Team Sonic Racing footage

Tokyo Game Show – Team Sonic Racing footage

Team Sonic Racing is de nieuwste versie van de SEGA Mario Kart kloon. In deze racer speel je met alle bekende Sonic-personages; van Sonic, Shadow, Tails en Knuckles tot aan Big the Cat.

Tijdens de presentatie at de Tokyo Game Show van vorige maand is er de nodige gameplay footage vast gelegd;

video
play-rounded-fill

Over Team Sonic Racing

Team Sonic Racing combineert de beste elementen van arcade en snelle racegames in competitieve stijl terwijl je je confronteert met vrienden in intense multiplayer-races. Race samen en werk samen als een team door power-ups en snelheidsboostjes te delen.

Neem de controle over je racestijl – Kies uit 3 verschillende personagetypes en ontgrendel opties voor het aanpassen van je voertuig aan je racestijl. Gear Up. Versnellen. – Team Racing met Sonic Speed!

Belangrijkste kenmerken:

  • Online multiplayer en lokale co-op-modi – 12 spelers per race, een gedeeld scherm met 4 spelers en verschillende offline / online racemodi, waaronder de Grand Prix-modus, de tentoonstellingsmodus, de tijdritmodus en de teamavonturemodus.
  • Team Racing – Race als een team, win als een team. Gebruik verschillende teambewegingen om je teamgenoten te helpen, tegenstanders uit te schakelen en je Team Ultimate te ontketenen.
    Prestaties en aanpassing van de huid – Verander het uiterlijk en de behandeling van uw voertuig
  • Wisps – 14 spectaculaire offensieve en verdedigende items om rivaliserende teams te helpen overwinnen!
  • Adventure-modus – Unieke verhaalervaring waarbij spelers kennis maken met basisfuncties en personages van het spel.
  • Verschillende personages en typen – 15 speelbare personages uit de hele Sonic Universe en 3 verschillende personagetypen, waaronder snelheid, techniek en kracht.

Team Sonic Racing moet deze winter verschijnen voor de Nintendo Switch.