Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Battle Overview Trailer

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Battle Overview Trailer

Nintendo deelde een nieuwe trailer over het uitgebreide vechtsysteem van Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.

Basisprincipes zoals het herkennen van zwakke punten van de vijand, het ruilen van personages, sessieaanvallen en meer tactieken worden behandeld – en ze zijn allemaal essentieel voor het overleven van de dodelijke wereld van Perfoma!

video
play-rounded-fill

Over Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

Een interdimensionaal kwaad dreigt het moderne Tokio van zijn creatieve energie af te voeren. Het is aan jou om terug te vechten in een fantastisch spervuur ​​van muziek en stijl. Vecht door kerkers om je strategie op te pompen en creatief je vijanden te decimeren in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.

De werelden van de Fire Emblem-serie en Atlus-games zijn opnieuw gekruist en het resultaat komt naar het Nintendo Switch-systeem. Een interdimensionaal kwaad is het moderne Tokio binnengevallen, wat heeft geresulteerd in dit fantastische spervuur ​​van muziek, stijl en ja, gevaar. Dus, vecht terug! Vecht door kerkers om je strategie op te pompen en creatief je vijanden te decimeren … voordat alle hoop vervaagt naar zwart.

Jij en de rijzende sterren die je vrienden noemt, moeten je eigen creatieve kracht gebruiken – gemanifesteerd als iconische Fire Emblem-personages – om een ​​geheime oorlog te voeren tegen malafide geesten die zich voeden met creativiteit. Elke ontmoeting zal je onderdompelen in diepe, turn-based gevechten die het gevecht van de Fire Emblem en Shin Megami Tensei-serie combineren in één brute harmonie. Fuseer items om wapens te maken; speel dan naar je sterke punten en verpletter je vijanden. Om elke hoek vind je leuke knipogen naar meerdere fandoms, waaronder Fire Emblem-referenties, kerkers met een thema voor de entertainmentindustrie en verbluffende muzikale uitvoeringen.