Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Joker kostuum?

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Joker kostuum?

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore wordt deze week wereldwijd vrijgegeven en gebruikers van Amazon Japan zagen een Joker-kostuum op de achterkant van de doos.

Natuurlijk leiden velen ertoe om aan te nemen dat er een in de game komt. Het wordt hoogstwaarschijnlijk een speciale samenwerkingsoutfit voor Itsuki.

Over Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

De game die de werelden van Fire Emblem en ATLUS samenbracht, komt naar het Nintendo Switch-systeem. Een interdimensionaal kwaad is het moderne Tokio binnengevallen, wat heeft geresulteerd in dit fantastische spervuur ​​van muziek, stijl en ja, gevaar.

Dus, vecht terug! Vecht door kerkers om je strategie op te pompen en creatief je vijanden te decimeren … voordat alle hoop vervaagt naar zwart.

Ontluikende sterren van het podium en scherm werken samen met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore voor de Nintendo Switch-consolefamilie!

Sluit je aan bij een groep supersterren in de maak terwijl ze streven naar de top van de entertainmentindustrie, met het stoppen van de interdimensionale invasie van Tokio in deze stijlvolle RPG.

Sta centraal

Als je geen roem en fortuin najaagt in bijverhalen of Tokio verkent, waag je dan in de nachtmerrieachtige kerkers van de Idolasphere om de Mirage-invasie het hoofd te bieden. Neem het op tegen vijanden in betoverende turn-based gevechten waarin je samenwerkt met je team van nieuwkomers om vijanden te overwinnen met een reeks stijlvolle en overdreven bewegingen!