Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Nieuwe features Trailer – Crossover-kostuums

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore – Nieuwe features Trailer – Crossover-kostuums

Nintendo Japan publiceerde een nieuwe trailer met verschillende crossover-kostuums die te zien zullen zijn in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.

video
play-rounded-fill

Nieuwe features

Naast het eerder onthulde Persona 5 Joker-kostuum, bevat de game ook outfits van Fire Emblem: Three Houses, Etrian Odyssey Nexus, Shin Megami Tensei: Strange Journey en meer. De trailer bespreekt ook een paar extra nieuwe functies zoals:

  • De mogelijkheid om een ​​bril voor Tsubasa Oribe in of uit te schakelen vanuit het scherm Instellingen.
  • Nieuw verhaal ‘Extra verhaal’.
  • Nieuw nummer “She is …”
  • Maiko Shimazaki, Barry Goodman en Tiki nemen deel aan Sessions.
  • “Quick Sessions”, kortere prestaties en verhoging van de snelheid van de strijd.
  • Snellere laadtijden.

Over Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

De werelden van de Fire Emblem-serie en Atlus-games zijn opnieuw gekruist en het resultaat komt naar het Nintendo Switch-systeem. Een interdimensionaal kwaad is het moderne Tokio binnengevallen, wat heeft geresulteerd in dit fantastische spervuur ​​van muziek, stijl en ja, gevaar. Dus, vecht terug! Vecht door kerkers om je strategie op te pompen en creatief je vijanden te decimeren … voordat alle hoop vervaagt naar zwart.

Jij en de rijzende sterren die je vrienden noemt, moeten je eigen creatieve kracht gebruiken – gemanifesteerd als iconische Fire Emblem-personages – om een ​​geheime oorlog te voeren tegen malafide geesten die zich voeden met creativiteit. Elke ontmoeting zal je onderdompelen in diepe, turn-based gevechten die het gevecht van de Fire Emblem en Shin Megami Tensei-serie combineren in één brute harmonie.

Fuseer items om wapens te maken; speel dan naar je sterke punten en verpletter je vijanden. Om elke hoek vind je leuke knipogen naar meerdere fandoms, waaronder Fire Emblem-referenties, kerkers met een thema voor de entertainmentindustrie en verbluffende muzikale uitvoeringen.