Tokyo Mirage Sessions #FE Encore nieuwe song teaser

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore nieuwe song teaser

Nintendo heeft een 30 seconden durende Tokyo Mirage Sessions #FE Encore-clip uitgebracht met een nieuw nummer getiteld “She is …”

Twee werelden. Eén heroïsch lot.

Ontluikende sterren van het podium en scherm werken samen met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore voor de Nintendo Switch-consolefamilie!

Sluit je aan bij een groep supersterren in de maak terwijl ze streven naar de top van de entertainmentindustrie, met het stoppen van de interdimensionale invasie van Tokio in deze stijlvolle RPG.

Luister naar een voorproefje van “She Is …”, een van de gloednieuwe nummers die verschijnt in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore!

video
play-rounded-fill

Pak center stage

Als je geen roem en fortuin najaagt in bijverhalen of Tokio verkent, waag je dan in de nachtmerrieachtige kerkers van de Idolasphere om de Mirage-invasie het hoofd te bieden. Neem het op tegen vijanden in betoverende turn-based gevechten waarin je samenwerkt met je team van nieuwkomers om vijanden te overwinnen met een reeks stijlvolle en overdreven bewegingen!

Encore, encore met Tokyo Mirage Sessions #FE Encore!

Exclusief bij de Nintendo Switch-versie, ervaar een gloednieuw EX-verhaal, verken een nieuwe kerker, maak nieuwe bondgenoten in de strijd en ga op pad naar nieuwe nummers! Er zijn zelfs gloednieuwe outfits voor elk personage, inclusief threads uit Fire Emblem: Three Houses en andere videogameseries.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore komt op 17 januari naar de Nintendo Switch.

Ad