Tokyo Mirage Sessions #FE Encore Overview Trailer

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore Overview Trailer

Nintendo heeft een nieuwe video gedeeld voor Tokyo Mirage Sessions #FE Encore. Deze overzichtstrailer laat ons kennis maken met het verhaal en de gameplay van Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.

Aanstaande sterren van het podium en scherm werken samen met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem in Tokyo Mirage Sessions #FE Encore voor de Nintendo Switch-consolefamilie!

Sluit je aan bij een groep supersterren in de maak terwijl ze streven naar de top van de entertainmentindustrie, met het stoppen van de interdimensionale invasie van Tokio in deze stijlvolle RPG.

video
play-rounded-fill

Over Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

De werelden van de Fire Emblem-serie en Atlus-games zijn opnieuw gekruist en het resultaat komt naar het Nintendo Switch-systeem. Een interdimensionaal kwaad is het moderne Tokio binnengevallen, wat heeft geresulteerd in dit fantastische spervuur ​​van muziek, stijl en ja, gevaar.

Dus, vecht terug! Vecht door kerkers om je strategie op te pompen en creatief je vijanden te decimeren … voordat alle hoop vervaagt naar zwart.

Jij en de rijzende sterren die je vrienden noemt, moeten je eigen creatieve kracht gebruiken – gemanifesteerd als iconische Fire Emblem-personages – om een ​​geheime oorlog te voeren tegen malafide geesten die zich voeden met creativiteit. Elke ontmoeting zal je onderdompelen in diepe, turn-based gevechten die het gevecht van de Fire Emblem en Shin Megami Tensei-serie combineren in één brute harmonie.

Fuseer items om wapens te maken; speel dan naar je sterke punten en verpletter je vijanden. Om elke hoek vind je leuke knipogen naar meerdere fandoms, waaronder Fire Emblem-referenties, kerkers met een thema voor de entertainmentindustrie en verbluffende muzikale uitvoeringen.

De stijlvolle RPG Tokyo Mirage Sessions #FE Encore betreedt het podium op 17 januari 2020!