Torchlight III – Herfst 2020

Torchlight III – Herfst 2020

Tijdens de Indie World kondigde Perfect World Torchlight III voor Nintendo Switch aan, de game komt uit in de herfst van 2020.

Over Torchlight III

Het is een eeuw geleden sinds de gebeurtenissen van Torchlight II, en het Ember-rijk is in verval. In Torchlight III wordt Novastraia opnieuw bedreigd door een invasie en het is aan jou om je te verdedigen tegen de Netherim en zijn bondgenoten. Verzamel uw verstand en trotseer de grens om roem, glorie en nieuwe avonturen te vinden!

video
play-rounded-fill

Reis de grens

Verken de wildernis, feest met vrienden, verzamel materialen om uitrustingen te maken of gebruik magie om onbekende kerkers binnen te gaan! Er is altijd iets te doen in de nieuwe grens.

Bouw en upgrade je fort

Het is tijd om te herbouwen – en dat geldt ook voor jou! Geniet van je eigen fort, waar je uitrusting kunt upgraden en je fort kunt renoveren om te pronken met je vrienden en de wereld.

Verzamel epische uitrusting

Of het nu gaat om bepantsering, wapens, kleurstoffen, recepten, sintelkernen of zelfs nieuwe huisdieren … er is altijd meer te vinden als je door kerkers vecht en het opneemt tegen gevaarlijke vijanden.

Huisdieren zijn terug

Vecht je een weg naar roem en glorie met je trouwe metgezel! Voeg vaardigheden toe en rust ze uit met uitrusting om ze sterker te maken. Elke soort is er in een groot aantal kleuren en stijlen, dus zorg ervoor dat je ze allemaal verzamelt!

Bouw je held

Met vier unieke klassen om uit te kiezen, kunnen spelers klassespecifieke mechanica gebruiken om de schade en hun overlevingskansen te maximaliseren. Combineer epische uitrusting, relikwie-krachten en klassevaardigheden om je speelstijl aan te passen.