Torchlight III komt later dit jaar

Torchlight III komt later dit jaar

Eigenaars van Nintendo Switch kunnen later dit jaar Torchlight III in handen krijgen. Helaas hebben alleen pc-, PS4- en Xbox One-versies een releasedatum tot nu toe.

Ze komen uit op 13 oktober.

Een releasedatum voor de Nintendo Switch-versie van de actie-rollenspelgame moet nog worden aangekondigd, maar het team heeft toegezegd dat deze dit jaar wordt uitgebracht.

Later dit jaar

“The full release of Torchlight III wouldn’t have been possible without all of the incredible work  from the entire Echtra team and our excellent community of Early Access players. We’ve put our heart into this new adventure and it has been awesome getting so much support from players  while the game has been in live development.

With the significant changes we’ve made throughout Torchlight III’s journey in Early Access, we have done our best to meaningfully integrate players’ feedback as much as possible into the game as we march toward launch. Next month, we can’t wait to welcome all players to the Frontier!”

– Max Schaefer, CEO of Echtra Games and co-founder of the Torchlight franchise

Over Torchlight III

Travel the Frontier: spelers kunnen de wildernis verkennen, feesten met vrienden, materialen verzamelen om buit te maken, magische kaarten gebruiken om onbekende kerkers binnen te gaan of hun buit in de stad laten zien! Er is altijd iets te doen in de nieuwe grens.

Bouw en upgrade je fort: het is tijd om te herbouwen! Spelers zullen genieten van hun eigen account-gebaseerde fort, waar ze uitrusting kunnen upgraden en renovaties kunnen uitvoeren om het te laten zien aan hun vrienden en de wereld. Met het spel kunnen ze machtsmonumenten, dierenstallen en meer bouwen!

Kies een relikwie: relikwieën zijn voorwerpen met een grote kracht die spelers een reeks actieve en passieve vaardigheden geven. Spelers zullen aan het begin van hun reis een van deze vijf kiezen en vaardigheidspunten gebruiken om de vaardigheden van hun relikwie te ontgrendelen of te verbeteren. Het relikwie is een belangrijk onderdeel van de strategie van een personage – kies verstandig!

Verzamel epische uitrusting: trek je aan in een robuuste verscheidenheid aan bepantsering en wapens die je over de grens vindt, waaronder charmante hoeden, kleding voor huisdieren en unieke voortbewegingsopties. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala aan wapens die passen bij hun speelstijl en klasse. Met meer dan honderd legendarische items kunnen spelers permanent hun speciale vaardigheden verwerven om zichzelf unieker en krachtiger te maken.

Huisdieren zijn terug: spelers kunnen zich een weg naar roem en glorie vechten met loyale metgezellen! Elk van de vele soorten is er in een groot aantal kleuren en stijlen, dus avonturiers moeten geen genoegen nemen met de eerste die ze vinden. Ze kunnen deze trouwe huisdieren sterker maken door vaardigheden toe te voegen, ze uit te rusten met uitrusting om ze sterker te maken en samen als team tegen vijanden te vechten. Huisdieren hebben ook hun eigen uitgebreide inventaris voor items, en spelers hebben de mogelijkheid om hun huisdieren items rechtstreeks in de stad te laten verkopen.

Bouw je held: met vier klassen om uit te kiezen, samen met 20 klasse- en relikwiecombinaties – elke combinatie biedt een unieke speelstijl – en een breed scala aan keuzes waar vaardigheidspunten kunnen worden geplaatst, kunnen spelers klassespecifieke mechanica gebruiken .

Elke versie van Torchlight III wordt geleverd met het volgende exclusieve Fairy-huisdier:

Steam: Violet Glittersprite

Xbox One: Verdant Glittersprite

PlayStation®4: Azure Glittersprite

Nintendo Switch: Ashen Glittersprite

Ad