Towaga: Among Shadows – Eerste 14 Minuten

Towaga: Among Shadows – Eerste 14 Minuten

Heb jij de reflexen om Towaga: Among Shadows op Nintendo Switch te overleven? Dankzij Nintendo Hall kun je nu 14 minuten bekijken.

De game ziet spelers als de enige overgebleven verdediger van een stervende stam – en het is aan hen om de laatste restanten van licht te beschermen tegen een zwerm kwaad!

video

Over Towaga: Among Shadows

Het belang van je stam ligt uitsluitend in jouw handen

Towaga: Among Shadows is een actie-schietspel, waarin het belang van je stam volledig in jouw handen ligt. Je focus, nauwkeurigheid en geduld zullen op de proef worden gesteld terwijl je de wereld van haar vloek reinigt. Versla legioenen vijanden met je spreuken, upgrade je vaardigheden, ontgrendel nieuwe vaardigheden die bij je speelstijl passen en duik in het mysterieuze verleden van het eiland Az’kalar!

Ontdek de wereld van Towaga: Among Shadows

Mooie, sfeervolle graphics, geïnspireerd door geanimeerde tv-shows, nemen je mee naar het mysterieuze land vol unieke wezens en hectische, snelle gevechten. Begin je reis op de verloren tempel van Towaga en klim omhoog door meer dan 70 levels vol dodelijke vijanden.

Handgemaakte ervaring

Ga helemaal op in intense gameplay met de originele soundtrack en ontgrendel tussenfilmpjes die het verhaal van je stam vertellen. Speel in 4 verschillende spelmodi en test je vaardigheden.

Ontwikkel je personage

Word sterker tijdens je reis. Een hele reeks spreuken, ems en upgrades wachten op je. Kies de manier waarop je speelt en versla vijanden in stijl! Meer dan 100 verschillende unlockables die verborgen zijn op het mysterieuze eiland Az’kalar zullen je helpen in je zoektocht om de vloek van de Void Monger te doorbreken.

Towaga: Among Shadows komt op 25 juni 2020 naar de Nintendo Switch voor $ 14,99 USD.

Ad