Towaga: Among Shadows komt

Towaga: Among Shadows komt

Forever Entertainment bevestigde dat Towaga: Among Shadows in de toekomst naar Nintendo Switch gaat (de releasedatum is nog onbekend).

Spelers komen oog in oog te staan ​​met hordes donkere legioenen die op hen afkomen – met alleen lichte en snelle humor als hun bondgenoten!

video
play-rounded-fill

Over Towaga: Among Shadows

In Towaga: Among Shadows zul je het licht leren beheersen om hordes woedende wezens uit te roeien die er alles aan doen om je aan flarden te scheuren. Je vaardigheden en doorzettingsvermogen worden zwaar op de proef gesteld terwijl je te voet vecht in de jungle of door de lucht vliegt boven de toppen van de hoogste tempels.

Een unieke reis

Ontdek verwoestende spreuken, verbeter je vaardigheden en ontgrendel nieuwe uitrusting die je de macht geeft om Metnal the Voidmonger en zijn Legion of Darkness te bevechten. Ga door meer dan 70 unieke niveaus en verken de 4 verschillende spelmodi terwijl je het mysterieuze verleden van de Az’Kalar ontdekt door middel van vele verhaalgestuurde ontgrendelbare artefacten.

Een rijk en magisch universum

Verken een betoverd land met grafische afbeeldingen en films geïnspireerd door geanimeerde films, terwijl je geniet van een meeslepende soundtrack die je bij elke beweging begeleidt in deze mystieke wereld waar nederlaag gewoon geen optie is.

Vecht voor het licht

Concurreer met je vrienden, klim naar de top van het klassement en laat je vaardigheden zien terwijl je een breed scala aan uitdagende prestaties voltooit die je vaardigheden zullen testen
Zult u degene zijn die de schaduwen overwint en vrede op het eiland terugkeert?

Ad