Tower Of Babel – komt zeer spoedig

Tower Of Babel – komt zeer spoedig

DNA Studios heeft de Tower of Babel-multiplayer-torengame voor Nintendo Switch aangekondigd, die ergens rond Kerstmis 2019 wordt gelanceerd.

Tower of Babel wordt beschreven als een game die op Jenga lijkt, dus als de toren instort verlies je. De game ondersteunt lokale multiplayer voor maximaal 4 spelers.

video
play-rounded-fill

Over Tower Of Babel

Ik ben trots om aan te kondigen dat Tower of Babel rond de Kerst geen genade voor Nintendo Switch uitkomt!

Tower of Babel – geen genade is een op fysica gebaseerd torenbouwspel met meerdere spelers waarbij je verliest als je de toren instort. Een beetje een digitale Jenga … met meer explosies en goocheltrucs!

Tower of Babel – no mercy is een op fysica gebaseerd multiplayer torenbouwspel voor het hele gezin. In dit spel bouwen jij en je vrienden samen een toren. Maar let op! Wie de toren laat instorten verliest het spel. Om het spel wat pittiger te maken, kun je magische spreuken gebruiken om je tegenstander te scuppen, waardoor je veel onverwachte situaties krijgt. Een beetje een digitale Jenga … met explosies en goocheltrucs! Zo gemakkelijk op te pakken dat je hem overal mee naartoe kunt nemen en direct met iedereen kunt spelen.

“Perfect Switch partygame, toegankelijk, moeilijk te beheersen, grote snelheid = onmiddellijke motivatie!” – Philipp Stollenmayer

Je kunt met iedereen in de lokale multiplayer tot 4 spelers uitdagen of spelen met de modi Friendly, Selfish en Battle, of online spelen tegen andere consoles overal ter wereld. Perfect voor banken, familie-avonden en feesten! Maak allianties en combineer je geheime ultieme spreuken om je tegenstanders neer te halen. Alles over timing en precisie, het zal niet zo’n gemakkelijke rit zijn. Tower of Tower of Babel – geen genade is een spel dat vriendschappen cementeert en torens breekt … of is het andersom?