Towerfall Ascension – Fysieke Release bevestigd

Towerfall Ascension – Fysieke Release bevestigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 onthulden Limited Run Games dat Matt Thorsons Towerfall Ascension een fysieke release zou krijgen op de Nintendo Switch!

Pre-orders worden ergens in het derde kwartaal van 2020 geopend.

In de platformgame voor boogschietgevechten zien maximaal vier spelers vechten voor de suprematie in kleine arena’s of werken ze samen om hordes vijanden te verjagen!

Towerfall Ascension van @MattThorson en @exok_games krijgt dit jaar een beperkte run voor de Nintendo Switch in Q3.

Over TowerFall Ascension

TowerFall Ascension is de definitieve versie van het populaire boogschietgevechtspel. Geïnspireerd door klassiekers uit de gouden eeuw van couch multiplayer, is het een lokaal gezelschapsspel voor 4 spelers dat draait om hilarische, intense versus wedstrijden.

De kernmechanica is eenvoudig en toegankelijk, maar moeilijk te beheersen en te bestrijden is hevig. Plunder schatkisten voor game-veranderende power-ups, beheers de kunst van het vangen van pijlen uit de lucht of daal af op je vijanden en stamp ze tot onderwerping. TowerFall kan het beste competitief worden gespeeld met vrienden, in kleermakerszit op de vloer binnen een stootafstand van elkaar

Nieuw in Ascension is de co-op Quest-modus voor één of twee spelers. Spelers werken samen en vechten tegen verschillende monsters en vijandige boogschutters in het land van TowerFall. Het is een nieuw avontuur om te verkennen als je niet meer vrienden bij de hand hebt om tegen op te treden.

Het werd duidelijk gemaakt of deze release van de game de unieke modus voor zes spelers van de Switch zal bevatten, evenals speciale gastschutters Madeline en Badeline uit Celeste.