Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire DLC – Komt begin 2020

Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire DLC – Komt begin 2020

HandyGames kondigde een nieuwe ronde DLC aan voor Townsmen op Nintendo Switch. Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire, een nieuw DLC-pakket voor Townsmen, wordt begin 2020 gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Het nieuwe DLC-pakket voegt alle nieuwe gebouwen, decoraties, een kusthaven en nog veel meer toe.

video
play-rounded-fill

Over Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire

Stel je dit eens voor, je loyale onderwerpen leiden een gelukkig en voldaan leven. Dankzij jouw regel is je stad bloeiend en levendig. Een onderwerp arriveert om u een bericht te brengen: de koningin van de kust vraagt ​​om uw hulp in haar land. Je ogen dwalen weg in de verte als je denkt aan het kristalblauwe water en de kalmerende geur van lavendel …

Begin nu aan uw reis om uw Seaside Empire op te bouwen!

DLC

Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire DLC zit vol met geweldige functies. Geniet van de nieuwe mediterrane omgeving, bouw een haven langs de kust om je handel te vergroten en duik in de geheel nieuwe verhaalgebeurtenissen. Maar wees gewaarschuwd, je kunt merken dat je gedwongen wordt om moeilijke beslissingen te nemen waar je keuzes ernstige gevolgen kunnen hebben …

Vertrek naar het buitenland! Verlaat het koninkrijk van weleer en vestig je in een nieuw rijk aan het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Stuur uw bouwers om nieuwe nederzettingen te plannen en te bouwen in een volledig nieuwe omgeving met een frisse uitstraling. Breid de bestaande gameplay uit met alle nieuwe gebouwen, zoals het militaire kasteel dat voor gemakkelijkere verdediging zorgt, de kusthaven die de handelsopties vergroot, of de herberg die je helpt geld te verdienen voor het hebben van een prachtig ingerichte stad.

Met een groot aantal nieuwe decoraties en andere nuttige gebouwen kun je de middeleeuwse kuststad bouwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

De Seaside Empire DLC voegt ook nog een gameplay toe met de introductie van moeilijke morele keuzes en beslissingen in de nieuwe kortverhaalgebeurtenissen. Stuur je dorpelingen mee op expedities en avonturen of help ze met hun dagelijkse leven in een middeleeuwse stad. Omgaan met nieuwe rampen en weersverschijnselen. Luister naar ontspannende nieuwe liedjes en laat je meeslepen door de omgeving van de mediterrane kustlijn.

Kenmerken:

  • Volledig nieuwe mediterrane tegelset inclusief verschillende nieuwe kaarten
  • Nieuw landschap zoals stranden en vegetatie
  • 6 nieuwe scenario’s
  • 9 eindeloze moduskaarten inclusief 48 willekeurige verhaalgebeurtenissen
  • Unieke skins voor alle gebouwen
  • Keuze & gevolg verhaalgebeurtenissen
  • 11 nieuwe gebouwen, waaronder 2 nieuwe kastelen
  • 26 nieuwe decoraties
  • Nieuwe liedjes voor jouw plezier!

Townsmen: A Kingdom Rebuilt: The Seaside Empire zal begin 2020 beschikbaar zijn voor pc en Nintendo Switch. Het krijgt ook een volledig gebundelde release op Xbox One en Playstation 4 met de basisspel, evenals de nieuwe DLC.