Toy Soldiers HD – Een Xbox Live Arcade klassieker komt

Toy Soldiers HD – Een Xbox Live Arcade klassieker komt

De klassieke Xbox Live Arcade-game Toy Soldiers is nieuw leven ingeblazen en komt nu in augustus naar de Nintendo Switch.

De nieuw leven ingeblazen Toy Soldiers HD biedt verbeterde high-definition graphics voor het moderne tijdperk, een verbeterde camera en geluid, plus alle downloadbare content die in het origineel zat.

Het team van Accelerate Games zegt dat Toy Soldiers HD ook een aantal gloednieuwe content zal bevatten, maar ze zijn nog niet klaar om alles te onthullen.

video
play-rounded-fill

Over Toy Soldiers HD

Naast verbeterde gameplay voor één en meerdere spelers, die we graag onthullen zodra we op weg zijn naar een release in augustus, zal de HD-versie nooit eerder afgespeelde content, verbeterde high-definition graphics (vandaar de naam) en verbeterde camera bevatten. en geluid. Alle eerder uitgebrachte downloadbare inhoud wordt opgenomen in de campagnestroom.

Terug naar het spel. Zoals bij veel torenverdedigingsgames, bouw je strategisch je verdediging op terwijl je je tegenaanvallen beraamt. Maar in tegenstelling tot andere tower defense-games, biedt Toy Soldiers HD je de mogelijkheid om de strijd zowel van bovenaf als van een derde persoon te ervaren.

Bekijk hoe de actie zich ontvouwt of spring met voeten als eerste in de laarzen van een infanterist en race over het slagveld om artillerie te ontwijken terwijl je een vlammenwerper gebruikt om je vijanden tot in de puntjes te verbranden. Bestijg je paard en val de vijand aan met je cavalerie. Bestuur bommenwerpers en laat granaten vallen die het veld eronder pokken of beschiet je tegenstander met tweedekkers. Ga hands-on houwitsers en maai de vijand neer.

Ad