Toy Soldiers HD komt 9 September

Toy Soldiers HD komt 9 September

Signal Studios en Accelerate Games hebben aangekondigd dat Toy Soldiers HD op 9 september digitaal naar de Nintendo Switch zal komen.

Een HD-remake van de uitstekende Xbox Live Arcade-game die zijn debuut maakte in 2010. De nieuwe bijgewerkte versie van de populaire indie-game bevat verbeterde single- en multiplayer-gameplay, nooit eerder gespeelde content, verbeterde HD-graphics ( vandaar de naam), verbeterde camera en geluid en alle eerder uitgebrachte DLC.

Het team zei in een persbericht dat “Toy Soldiers HD de digitale belichaming is van onze kinderverbeelding, compleet met authentieke WOI-beelden en -geluiden. WWI speelgoed leger mannen en militaire voertuigen. Eerste en derde persoonsperspectief.

Single- en multiplayer-gameplay. Strategische militaire torenverdediging gecombineerd met FPS-achtige actie.”

video
play-rounded-fill

Over Toy Soldiers HD

Schrijf opnieuw in bij Toy Soldiers HD en ervaar de bekroonde XBLA-hit die is geüpdatet voor een hele nieuwe generatie!

Beveel van bovenaf of neem direct de controle eronder. Leid je voetvolk, cavalerie, tanks en vliegtuigen naar de overwinning. Zet een opwindend arsenaal aan geweren, gas, houwitsers, mortieren, troepen, vlammenwerpers en voertuigen in om je Toybox te beschermen in vintage WOI-speelgoeddiorama’s.

Toy Soldiers is een multi-genre actie-strategiespel waarin spelers het bevel voeren over antieke WOI-speelgoedsoldaatjes die strijden om de controle over de met loopgraven gevulde diorama-slagvelden van Europa. De originele klassieker is gereviseerd en geüpgraded met nieuwe inhoud, skins, gameplay, uitgebreide spelmodi, verbeterde besturing en grafische upgrades. We hebben ook alle originele DLC en een paar nieuwe levels toegevoegd!