Trailblazers gameplay footage

Trailblazers gameplay footage

Vraag je jezelf nog af of Trailblazers een innovatieve race-ervaring zal zijn voor familie en vrienden?

Dankzij Nintendo Hall kun je nu een kijkje nemen in de eerste 16 minuten van het race-schilderij-fusiespel op Nintendo Switch. Kleur de baan om boost-trails te creëren voor je volgende ronde!

video
play-rounded-fill

Over Trailblazers

Bereid je voor op hogesnelheidsvibraties met een explosie van kleuren in Trailblazers, de allereerste tweede-en-tweede coöperatieve arcaderacer. Schilder het nummer terwijl je verder gaat om de koerslijn dynamisch te veranderen, de kleur van je team te verbeteren en de tegenstander te slim af te zijn in een sprint voor de finish. Hoe meer je schildert, hoe sneller je kunt gaan!

Trailblazers is een innovatieve coöperatieve racer met baanbrekende on-track gameplay. Racen in teams van maximaal drie versus drie spelers schilderen de baan om de beste racelijn te creëren en gebruiken die verf vervolgens om tot krankzinnige snelheden te stimuleren.

Rijd met flair en stijl om behendigheidspunten te verdienen en je weg te banen naar de overwinning! Ervaar schitterende high-speed actie met maximaal zes spelers online, of lokaal via een gedeeld scherm voor maximaal vier lokale spelers met extra online of door AI bestuurde uitdagers.

Trailblazers wordt gelanceerd voor Nintendo Switch eShop op 15 november 2018 – met een prijskaartje van $ 26,99.

Ad