Trailblazers launch trailer

Trailblazers launch trailer

Vanaf juni kunnen Nintendo Switch-bezitters verven en racen tegelijk. Nu krijgen we alvast een launch trailer voorgeschoteld.

Over Trailblazers

Rising Star Games en Supergonk hebben vorig jaar Trailblazers, een nieuwe racegame, aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. Nu is duidelijk geworden dat de titel in juni dit jaar zal verschijnen.

Trailblazers is een 3v3 co-op racegame waarbij je als team moet samenwerken door tijdens het racen de baan in jouw kleur te verven. Rijdt je op de kleur van je team, dan zal je auto een boost krijgen.

Als je langer op je eigen kleur zit krijg je een steeds grotere boost. Om te winnen zal je dus slim gebruik moeten maken van de verf om de voorsprong te krijgen die nodig is om de tegenstander voor te blijven.

Launch trailer Trailblazers

video
play-rounded-fill

De game heeft een ruime selectie aan racers en auto’s om mee te racen. Tevens zal de game een singleplayer Story Mode bevatten, maar ook een lokale- en online multiplayer. De soundtrack wordt gemaakt door verschillende indie-artiesten en zijn van het Future Funk genre.