Trailer introduceert de horror van Death Mark

Trailer introduceert de horror van Death Mark

Met de Japanse release aanstaande, heeft uitgever Experience de eerste Nintendo Switch-trailer van horrorgame Death Mark gedeeld. We hoorden zo’n half jaar geleden voor het eerst van de game, die op 28 juni in Japan zal verschijnen.

Trailer Death Mark

video
play-rounded-fill

Over Death Mark

Een verlaten school laat in de nacht in H City. De binnenkant van de school is omgetoverd tot een ruimte die wordt geregeerd door monsters. Er is een griezelig wezen dat een uniform draagt ​​buiten de onbalans van bloemen die bloeien op de muren van de gangen …

Een bos laat in de nacht dat mensen aarzelen om een ​​voet tussen te zetten, waar lijken te vinden die op bijenkorven lijken. Als je het pad volgt dat bedekt is met duisternis, is er de aanwezigheid van een mysterieus wezen …

De H-stad van het metropoolgebied van Tokio. In deze buitenwijk van de stad verspreidde zich onlangs een vreemd gerucht. Degenen die het “merkteken” bezitten, zullen sterven. Het “merkteken” is onverwacht op het lichaam gegraveerd, alsof het een gekauwd geboortevlekje was en naar verluidt een onbekende dood tot gevolg had.

In feite gebeurde er een vreemd incident waarbij iemand een verdachte dood ontmoette. Dit incident is een stedelijke legende geworden en heeft verschillende speculaties gepropageerd, zoals het resultaat van een ontmoeting met een geest ergens of onbewust in contact komen met een vloek.
Als je je geheugen kwijt bent, sta je voor een huis in westernstijl dat gezegd wordt om diegenen te beschermen die het ‘merkteken’ bezitten. Alsof je naar iets wordt getrokken, wanneer de deuren naar het huis opengaan, word je begroet door een mooie pop die de heer is van het landhuis.

“Welkom bij Kujou Mansion.”

Death Mark is in ontwikkeling voor Nintendo Switch.