Trailer Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Trailer Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Maak kennis met de heks Dronya, de gouverneur Petrone en de andere personages van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk.

Over Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk is een dungeon crawler RPG van Nippon Ichi Software die oorspronkelijk in 2016 uitkwam in Japan voor de PlayStation Vita.

Na veel smeekbedes van fans komt de game dit najaar uit in het Engels en brengt NIS America de game ook naar de Nintendo Switch. Het spel speelt zich af in het plaatsje Refrain, waar een geheimzinnig labyrint ligt.

Hoewel mensen niet lang kunnen overleven in het ondergrondse kerkerstelsel, trekt het labyrint toch de nodige aandacht van avonturiers die de grotten willen doorzoeken. Eén van hen is de heks Dronya, de bezitter van een magisch boek. De speler speelt als het boek en gaat met de heks en haar leerling de strijd aan met het labyrint.

NIS America heeft een nieuwe trailer van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk online gezet. In de video worden een aantal belangrijke personages aan je geïntroduceerd. De eerste is The Dusk Witch, genaamd Dronya. Ze dient de koning als ‘hofheks’ en bezit een magisch boek.

Na haar volgen Dronya’s jonge leerling Luca, de waarnemend gouvernour van Refrain Petrone, Petrone’s butler Klaus, de eenogige non Marietta en de mysterieuze jongen Neldo, die geen indringers in het labyrint wil hebben.

video
play-rounded-fill

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk ligt vanaf 21 september in de Europese winkelschappen, onder andere voor de Nintendo Switch.

Ad