Trailer Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

Trailer Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

Assemblage Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Leisure Suit Larry: Wet Dreams Do not Dry voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

De nieuwe trailer toont de game in de modus docked en handheld en bevestigt nogmaals een releasedatum voor zomer 2019 voor de titel.

Over Leisure Suit Larry: Wet Dreams Do not Dry

Iconische damesman van de digitale wereld Larry Laffer heeft een suggestieve video in het web – de nieuwe trailer voor Leisure Suit Larry – Wet Dreams Do not Dry voor PlayStation 4 en Nintendo Switch!

Om de op handen zijnde consolelay-out te vieren, geeft Assemble Entertainment kijkers een grondige blik op het spel met twee nieuwe trailers voor elke console. Wanneer Larry zijn grootse debuut maakt op PlayStation 4 en Switch deze zomer, worden spelers begroet door een bijgewerkte gebruikersinterface en geoptimaliseerde besturingselementen.

Deze nieuwe trailers zijn voorzien van de sympathieke Larry Laffer op enkele van zijn favoriete plekken – ook bekend als de slomiest spots die je je maar kunt voorstellen! Terwijl Larry graag met de millennials rondhangt en de plaatselijke speelgoedwinkel voor volwassenen net zoveel aanpakt als de volgende man, heeft hij één zoektocht in gedachten – de zoektocht naar liefde!

Ad