Trailer Street Fighter 30th Anniversary Collection

Trailer Street Fighter 30th Anniversary Collection

Street Fighter-fans kunnen het 30-jarig jubileum vieren van de iconische gevechtsfranchise van Capcom met de 30-jarig jubileumcollectie van Street Fighter, die in mei op Nintendo Switch zal verschijnen.

Deze aankomende release belicht het verleden van de serie in een bloemlezing van 12 klassieke titels, waaronder de originele Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III en Street Fighter III: 2nd Impact.

Dit is Street Fighter!

Meer dan 60 vechters, 40 miljoen verkochte eenheden en 30 jaar later vieren we Street Fighter met de Street Fighter 30th Anniversary Collection!

Helaas was de eerste release van Nintendo Switch Street Fighter een beetje jammer. Ultra Street Fighter 2 – The Final Challengers in vergelijking met de 30e jubileumeditie  een enorm verschil in opties, als het gaat om de verschillende edities van Street Fighter waar je van kunt genieten. En gelukkig ontbreekt het ook aan de glamoureuze … hoest hoest … Way van de Hado, grote vreugde!

Omdat we echt uitkijken naar de release in mei, wilden we de trailer onder aandacht brengen, dus zonder verder oponthoud;

Street Fighter 30th Anniversary Collection Trailer

video
play-rounded-fill

Kijk je ook uit naar deze collectie-editie van Street Fighter voor jouw Nintendo Switch?

Ad