Travis Strikes Again: No More Heroes Collector’s Edition – Snel weer beschikbaar

Travis Strikes Again: No More Heroes Collector’s Edition – Snel weer beschikbaar

Franse uitgever Editions Pix’n Love heeft aangekondigd een aantal exemplaren van Travis Strikes Again No More Heroes Collector’s Edition terug te brengen.

Er is geen woord over wanneer de aanvulling al in de schappen ligt, dus we houden een uitkijk en laten je weten dat er nog meer gegevens beschikbaar zijn.

Over Travis Strikes Again: No More Heroes

De otaku-huurmoordenaar keert terug!

Travis Touchdown dwaalt de spelwereld binnen en begint aan een tirade van epische proporties in Travis Strikes Again: No More Heroes for Nintendo Switch! Beam Katana in de hand, snijd en dobbel door verschillende spelwerelden, en rij dan aan het eind van elk spel naar de baas!

Het verhaal tot nu toe

Enkele jaren na No More Heroes 2: Desperate Struggle, Travis leeft zijn beste leven in een trailer in het Amerikaanse zuiden, samen met zijn huisdier Kat Jeane. De open lucht, absolute vrijheid en veel videogames … wat wil een otaku-huurmoordenaar nog meer?

Totdat Badman, de vader van Travis ‘vroegere tegenstander Bad Girl, verschijnt om wraak te nemen voor de rol van Travis bij haar overlijden!

Ga het spel in – letterlijk!

Tijdens de daaropvolgende strijd gaan dingen vreselijk mis en worden de twee meegezogen in de Death Drive Mk II – een legendarische spelconsole die games speelt met mysterieuze objecten die bekend staan ​​als Death Balls. Er wordt gezegd dat het verzamelen van alle zes Death Balls – en het verslaan van de games die ze bevatten – de succesvolle speler een wens zal geven …

Nu moeten Travis en Badman hun verschillen opzij zetten, samenwerken en zich een weg banen door verschillende spelwerelden in een poging om die ongrijpbare wens te krijgen, en elke laatste bug uit te roeien terwijl ze gaan.

Speel vies

Elke virtuele wereld heeft zijn eigen vibe, van rechttoe rechtaan vechten tot puzzelactie, zodat je nooit precies weet wat je gaat krijgen, behalve heel veel hack- en slash-gevechten! Scheur door hordes Bugs, gebruik Travis ‘Beam Katana of Badman’s vertrouwde bat, en stop niet totdat de baas van elke game is vernietigd!

Twee kunnen dat spel spelen

Twee spelers kunnen samen met één Joy-Con naast elkaar vechten, dus geef een Joy-Con door aan een vriend * en vernietig Bugs als een duo! Gebruik Skills om Bugs in seconden te squashen, of breng de pijn met supereffectieve Charge Attacks die de meeste vijanden met gemak vernietigen. Combineer in co-op-spel je krachten om een ​​gelijktijdige Charge Attack uit te laten voeren op eventuele ongelukkige vijanden – ze zullen niet weten wat ze raken!

Ad