Travis Strikes Again: No More Heroes – Golden Dragon GP

Travis Strikes Again: No More Heroes – Golden Dragon GP

Travis Strikes Again: No More Heroes wordt vormgegeven als een unieke ervaring voor nieuwkomers van videogames en veteranen met een breed scala aan spelstijlen.

video

Golden Dragon GP

Om een ​​van deze te markeren, heeft Grasshopper Manufacture een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht die Golden Dragon GP introduceert, een van de doelen van Travis Touchdown.

Speel vies

Elke virtuele wereld heeft zijn eigen vibe, van rechttoe-rechtaan vechten tot puzzelactie, zodat je nooit precies weet wat je gaat krijgen – behalve heel veel hack- en slash-gevechten! Scheur door hordes Bugs, gebruik Travis ‘Beam Katana of Badman’s vertrouwde bat, en stop niet totdat de baas van elke game is vernietigd!

Mode slachtoffer

Als een fervent gamer en otaku-cultuurliefhebber zou de kledingkast van Travis Touchdown niet compleet zijn zonder een breed scala aan t-shirts. In Travis Strikes Again: No More Heroes laat hij zijn indie-credo zien met tonnen tees gebaseerd op indie-games uit de echte wereld, waaronder Dead Cells, Morphies Law en Hyper Light Drifter.

Vecht door!

Je kunt dit avontuur met actie uitbreiden met downloadbare content! De fysieke versie, verkrijgbaar in de detailhandel, wordt geleverd met een code voor de Travis Strikes Again: No More Heroes – Season Pass, of als je ervoor kiest om het te kopen in de Nintendo eShop, kun je de seizoenspas afzonderlijk kopen.