Travis Strikes Again: No More Heroes Launch Trailer

Travis Strikes Again: No More Heroes Launch Trailer

Het is tijd voor gamers om de nieuwste leuke videogame van Suda51 te bemachtigen voor de Nintendo Switch die Travis Strikes Again: No More Heroes is.

video
play-rounded-fill

Travis Touchdown dwaalt af in de gamewereld en begint aan een tirade van epische proporties in Travis Strikes Again: No More Heroes, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch!

Over Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Touchdown dwaalt de spelwereld binnen en begint aan een tirade van epische proporties in Travis Strikes Again: No More Heroes for Nintendo Switch! Beam Katana in de hand, snijd en dobbel door verschillende spelwerelden, en rij dan aan het eind van elk spel naar de baas!

Het verhaal tot nu toe

Enkele jaren na No More Heroes 2: Desperate Struggle, Travis leeft zijn beste leven in een trailer in het Amerikaanse zuiden, samen met zijn huisdier Kat Jeane. De open lucht, absolute vrijheid en veel videogames … wat wil een otaku-huurmoordenaar nog meer?
Seizoen pas bonus

De boeiende game kan nu worden gekocht in de Nintendo Switch eShop en in de detailhandel. Als je Travis Strikes Again koopt: No More Heroes in de retail, dan krijg je de Season Pass ‘gratis’ erbij.

Ad