Trek to Yomi – Launch trailer

Trek to Yomi – Launch trailer

Ter gelegenheid van de lancering van Trek to Yomi op de Nintendo Switch is er een gloednieuwe lanceringstrailer uitgebracht. Devolver Digital demonstreert samen met Flying Wild Hog de geporteerde versie van de actiegame.

video
play-rounded-fill

Video link; https://youtu.be/dzHg870vglo 

Inhoudsopgave (TOC)

Over Trek to Yomi

De jonge zwaardvechter Hiroki heeft een plechtige eed afgelegd aan zijn Meester, die het einde van zijn leven nadert, om zijn geboorteplaats en de mensen om wie hij geeft te beschermen tegen elk gevaar. De eenzame samurai moet voorbij leven en dood gaan om zichzelf onder ogen te zien en de volgende stap te kiezen die hij op zijn reis moet zetten, aangezien hij verplicht is zijn plicht te doen.

Kenmerken

  • Filmpresentatie Trek to Yomi biedt kijkers een echte bioscoopervaring dankzij de adembenemende camerahoeken en dramatische graphics, die zijn gemodelleerd naar traditionele samoeraifilms.
  • Geavanceerde gevechten: vecht tegen woeste zwaardvechters en buitenaardse monsters met behulp van een vechtsysteem dat is vereenvoudigd en gericht op de klassieke wapens van de samurai.
  • Mythic Storytelling: Wees voorbereid om geboeid te worden door het verhaal van Hiroki’s heroïsche comeback om zijn verbroken belofte na te komen om de mensen te redden die hij beloofde te beschermen nadat hij tijdens zijn val tegen die krachten was verslagen door de krachten van het kwaad krachten.
  • Opwindende muziek Zowel de spannende actie als de meer plechtige scènes vinden plaats tegen de achtergrond van een onvergetelijke soundtrack die is gecomponeerd om een ​​gevoel van authenticiteit op te roepen in de periode en setting van het feodale Japan.

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met de toevoeging van Trek to Yomi.