Trials Of Mana 1 miljoen + exemplaren verkocht / verscheept

Trials Of Mana 1 miljoen + exemplaren verkocht / verscheept

Trials of Mana debuteerde eindelijk in het westen als een volledig 3D-remaster van de SNES-klassieker. En dankzij supporters en fans van de serie heeft de game zojuist een belangrijke mijlpaal bereikt.

Square Enix onthulde dat de totale verzendingen en digitale verkoop van de titel samen meer dan een miljoen exemplaren hebben gekend. Als blijk van dank deelde het bedrijf een nieuwe illustratie van de cast van de game, samen met het volgende bericht:

The total number of worldwide shipments / downloads of Trials of Mana on Nintendo Switch / PS4 / PC has exceeded one million copies !Thank you for your support.

Over Trials Of Mana

Trials of Mana is de 3D-remake van de populaire RPG die in 1995 werd uitgebracht als Seiken Densetsu 3.

Dit gewaagde verhaal over het overwinnen van de beproevingen van het lot is nieuw leven ingeblazen! Ervaar het geliefde avontuur volledig gemoderniseerd met grafische verbeteringen, personage voice-over ondersteuning, een geremasterde soundtrack en een nieuwe aflevering die je na het einde kunt ervaren, naast een vaardigheidssysteem en een nieuwe klasse die het personage leveling-systeem reconstrueert plus meer actieve gevechten!

Dit overlappende verhaal van verweven lotsbestemmingen verandert afhankelijk van wie je kiest als je hoofdpersonage en metgezellen! Zullen deze jonge avonturiers de kracht van mana kunnen gebruiken om de wereld te redden van de rand van vernietiging?