Trials Of Mana – 15 seconden reclame

Trials Of Mana – 15 seconden reclame

Square Enix heeft een nieuwe tv-commercial van 15 seconden gedeeld voor Trials of Mana. De reclame wordt nu uitgezonden in heel Japan.

Over Trials of Mana

Trials of Mana is een moderne heropleving van de derde game in de baanbrekende Mana-serie. De game, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu 3, is volledig opnieuw opgebouwd in 3D.

Releasedatum: 24-04-2020
Ontwikkelaar: Square Enix
Genre: Actie / Rollenspel (RPG)
Uitgever: Square Enix

Toen de wereld in duisternis gehuld was, haalde de Godin van Mana het Zwaard van Mana tevoorschijn om de acht Benevodons, monsters van vernietiging, te verslaan. Ze verzegelde de verschrikkingen in de acht Mana-stenen en bracht het rijk terug van de rand. Verzwakt door de wederopbouw van de wereld, veranderde de Godin zichzelf in een boom en viel vele jaren in een diepe slaap.

De krachten van het kwaad probeerden echter al snel de Benevodons te bevrijden om de controle over de wereld te krijgen. Ze begonnen een verschrikkelijke oorlog om hun complot te bevorderen en de koninkrijken te destabiliseren. De vrede was ten einde. Mana zelf begon van de wereld te verdwijnen en de Mana Tree begon te verwelken …

Trials of Mana Gameplay

Trials of Mana is een volledige high-definition remake van de derde inzending in de Mana-serie, die eerder in 1995 in Japan werd uitgebracht als Seiken Densetsu 3. Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden in hun strijd om vernietigingsmonsters te verslaan proberen de wereld over te nemen terwijl de kracht van Mana is verzwakt.

Spelers kunnen kiezen tussen zes hoofdpersonages en ondersteunende bondgenoten, het verhaal zal zich op verschillende manieren afspelen, afhankelijk van de combinatie van de hoofdpersoon en bondgenoten in het feest.

Ad